Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Frajer42 k tomuto seriálu (10)

Rovina (2016) (E01) 

Na hlavního hrdiny si budu muset dlouho zvykat. Jinak se jedná o neskutečně věrohodnou a pozoruhodně vtipnou sondu do českého fotbalu. Spousty českých fotbalistů s minimem talentu, dali přednost bohémskému životu před rozvíjením talentu. Myslím, že není třeba jmenovat. Prostoru k zlepšení je spoustu, ale stejně se jedná o vynikající záležitost, jejíž další díly rozhodně nevynechám. ()

Zápisné (2016) (E02) 

Ještě kvalitnější pokračování. Líbí se mi, že se seriál nebojí dělat si legraci z reálných osobností. Hrozně se mi zamlouvá namyšlený přístup hlavního hrdiny alias "Hraju jen zápasy!". Seznámení s týmem nemělo chybu. Jsem zvědavý, či si seriál dovede udržet takhle vysokou kvalitu dlouho. ()

Roman (2016) (E03) 

Stále vynikající kvalita a dokonalý návod, kterou omamnou látku jakožto zoufalý agent pro svého chráněnce zvolit, aby uspěl u fyzických testů. A to hrozilo vyšehradské "béčko". Těším se na další díly. ()

Kabelka (2016) (E04) 

6 minut, během kterých se nic důležitého nestane. Nulový děj a nulová zábava. Když už vznikne nová epizoda, tak si opravdu žádá, aby na jejím pozadí byl solidní nápad. Nápad s reportérkou a kabelkou je dosti o hovně. Snad seriálu příští díl obnoví reputaci. Zatím nejslabší část. ()

Škodovka (2017) (E05) 

Zatímco za předchozí epizodou nestál žádný nápad, tak v tomto případě se jednalo o nápad vynikající. Zápletka s očekávanou pozvánkou do reprezentace a následným hledáním alternativní cesty byla prostě skvělá a po delší odmlce taky vtipná. Slabší 4 *. ()

Charita (2017) (E06) 

Po delší odmlce se konečně přiřítila další lavina. Tentokrát se Lavi snaží napravit si reputaci u širší veřejnosti. Já nemohu souhlasit se zdejší uživatelskou širokou veřejností. Já jsem tady za experta, který rozumí nejlépe filmům a seriálům a podle mých měřítek nebyl tento díl v žádném ohledu slabší než díly předešlé. Měl vynikající údernou myšlenku, pár skvělých hlášek, kvalitní rozuzlení, a dokonce se ukázal i Řepák. Lepší tři kousky. ()

Máma (2017) (E07) 

Spoilery! Evidentně narychlo spíchnutý díl. Kromě toho, že si Laviho otravná máma nechá protáhnout zašlé potrubí od Žloutka, toho k vidění moc nebylo. Navíc paní herečka mi do celého seriálů příliš nezapadala. Přesto jsem se celkem pobavil a pár hlášek se objevilo. Slabší tři kusy. ()

Beďar (2017) (E08) 

Už po přečtení názvu se mi před očima zjevil obrázek dílu, který se mi následným zhlédnutím potvrdil. Chybělo alespoň malinké překvapení. Je trošku škoda, že je značná část každého dílu věnována souloži s lehkými dívkami. Přesto jsem se párkrát zasmál. Za mě lepší dvě. Souhlasím s kolegy komentátory. Kvalita jde opravdu dolů. Narozdíl od nich však tento pokles monitoruji již od čtvrtého dílu. ()

Zázemí (2017) (E09) 

Spoilery! Super díl. Snad jen ten vtip tomu chyběl. Stává se z toho čistokrevná přehlídka různých variací mrdu. Chtělo by to více nápadů. Nápad se sestrou agenta byl sice nečekaný, ale ve výsledku o ničem. Navíc brutálně roztahané. Stopáž šplhala až k 10 minutám a nic moc se nestihlo stát. ()

Zápas (2017) (E10) 

Konečně namísto mrdání taky trošku toho sportu. Měl jsem pocit, že spoustu hlášek autoři rozkradli, kde se dalo. Chvílemi jsem měl pocit, že sleduji výcuc z Ivánka kamaráda. Nicméně velmi kvalitní výcuc s několika vynikajícími hláškami. Právě hlášky předchozí epizody zcela postrádaly. Teď už zbývá jen navázat přesně tam, kde se skončilo. ()

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama