Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Wyrdas k tomuto seriálu (11)

Vyšehrad (2016) 

Perfektní nápad, slušné přihrávky na Čínskou sešívačku, pěkné holky a dlouhé lajny. Lavi je občas tak vyčerpaný, že by stáhl lajnu i z fotbalového hřiště, ale to nezmění nic na kruté realitě, že díly mají až neuvěřitelně kolísavou kvalitu i stopáž. Za mě to šlo postupně dolů a to je škoda, protože rozjezd byl opravdu skvělej. Z průměrného hodnocení vyšla jen kousek na hattrickem čtyřka, tak ji tam i nechám. Určitě stojí za zhlédnutí, zas tolik času to nezabere. ()

Rovina (2016) (E01) 

"Prcam Barcu, prcam i Real" ... 12ti minutová stopáž padla na tento humor jak hrnec na prdel. Víc by bylo rozhodně špatně. A navíc... ZNK! ()

Zápisné (2016) (E02) 

"Já bych dal Vyšehrad, aha, ten ve Fifě není. - Jako kdyby ta Sparta tam byla, hmmm" ... zabíjející začátek. "To je vymrdanec" - "Prej ses choval jako píča, hráči z Tebe maj prdel a u trenéra jsi za čuráka!" A scéna s kriplem taky top. :) ()

Roman (2016) (E03) 

"Já jsem Ti říkal, že v sobě něco má" .... tak samozřejmě, asi tak za litra! :D ()

Kabelka (2016) (E04) 

"Já mu na to mrdam tvle" ... Opravdu krátká stopáž a když už to začíná mít koule, tak to utnou. ()

Škodovka (2017) (E05) 

Oceňuji férové narážky na Čínskou sešívačku, ale to je tak vše. Dostal mě vlastně jen naprostý závěr, ta ironie. ()

Charita (2017) (E06) 

"Sorry kámo, kdybys jenom věděl, jak to bolí" :D Ten Lavi, to je fakt kripl, ale tak co... dal kiliana! ()

Máma (2017) (E07) 

"Nahusti mě jako balón" ... celkově slabší epizoda, i na mě to bylo místy trochu fekální. Bez porna by mě na to přešla chuť, tady šlo fakt jenom o mrdání. Dement to zavřel. ()

Beďar (2017) (E08) 

"Pojď radši prcat"... ty čubřiny mu stojej za všechno! Doslova. Rychle, technicky... zkrátka dát do toho vše! Je to zkrátka beďarová brambora. ()

Zázemí (2017) (E09) 

Logisticky vzato, od peroxidovýho debila co neumí ani fotbal se toho zas tolik čekat nedalo. Za mě nejslabší díl. ()

Zápas (2017) (E10) 

"Já se nechci dožít doby, kdy budu chodit na fotbal, aniž bych věděl, jak to dopadne." - ale jinak nic moc, slabší kousek a nezachrání to ani lentilky. ()

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama