Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Julius "Lavi" Lavický byl velký fotbalový talent. Večírky, alkohol, kouření, holky a eskápada za eskapádou mu ovšem ničí slibně rozjetou kariéru. Už dokonce nehraje za Spartu, ze které byl stylově odejit, ale "pouze" za Vyšehrad. Bude sekat latinu v tomto rodinném klubu, řízeném charismatickým majitelem, nebo nás čekají další až mýtické historky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Kumbik k tomuto seriálu (4)

Vyšehrad (2016) 

Musím změnit komentář... Kvalita šla enormně (jakože hodně) dolů. Když jsem viděl první čtyři díly, tak jsem nebyl vůbec nasycen a chtěl jsem další a další díly. Ty díly byly prostě dokonalé a rád se na ně podívám znovu, jelikož jsem se od srdce zasmál. Určitě byla znát absence Prachaře, který mi sedl jako manažer daleko více, ale jen jím to nebylo, bohužel. V posledních dílech chyběl ten vtip a příběh... Kdyby vyšla nová série, tak bych se nezlobil, ale asi bych to nedoporučoval, jelikož nápady už docházely od šestého dílu. Každopádně Štafek ztvárnil postavu, kterou si lidé budou ještě nějakou dobu pamatovat, stejně jako Dejdar Ozzáka, holt to nebude pro lidi Jakub Štafek, ale Julius Lavický a.k.a. Lavi... :) Průměr mi vyšel na 3,5, takže dávám horší čtyřku :) ()

Škodovka (2017) (E05) 

Těšil jsem se na tento díl jako děcko na lízatko, ale bohužel je tohle nejtrapnější a nejnudnější díl.... Snad byl tohle jen výpadek a další díly budou kvalitnější nebo stejně kvalitní jako předchozí díly. ()

Charita (2017) (E06) 

WTF?! A to jsem dával Vyšehradu takové naděje... A stává se z toho komerční srajda... ()

Zápas (2017) (E10) 

Na závěr docela dobrý, ale kvalita šla enormně (jakože hodně) dolů. Když jsem viděl první čtyři díly, tak jsem nebyl vůbec nasycen a chtěl jsem další a další díly. Určitě byla znát absence Prachaře, který mi sedl jako manažer daleko více, ale jen jím to nebylo, bohužel. V posledních dílech chyběl ten vtip a příběh... Kdyby vyšla nová série, tak bych se asi nezlobil, ale asi bych to nedoporučoval, jelikož nápady už docházely od šestého dílu. Jsem rád, že na konci jsme se dočkali, kde konečně Lavi vyrazil na trávník a ukázal, že ten talent stále má. :) ()

Související novinky

Začal se natáčet film Vyšehrad

Začal se natáčet film Vyšehrad

17.09.2020

Po úspěšném seriálu přechází postava Laviho do celovečerního filmu, za kterým stojí jeho původní tvůrci. Film Vyšehrad vzniká v produkci Gangbang production a bude se natáčet do poloviny října… (více)

Reklama

Reklama