Reklama

Reklama

Ali Wong: Baby Cobra

(pořad)
Zábavný / Stand-up
USA, 2016, 60 min

Scénář:

Ali Wong

Účinkují:

Ali Wong

VOD (1)

Obsahy(1)

Na pódiu vás jednu hodinu bude bez servítek bavit Ali Wong, scenáristka a stand-up komička v 7. měsíci těhotenství. Kromě svých sexuálních dobrodružství bude v tomto speciálu popisovat i své těhotenské potíže, nevýhody a výhody manželství s Asiatem a nastíní divákům, proč je dle ní feminismus špatný. (hansel97)

Recenze (8)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Ali Wong vyplnila hodinový stand-up nekorektnosťou, brutálnou otvorenosťou, či už ide o análny sex, konanie veľkej potreby v robote, alebo o rozdiely medzi rasami, a uštipačnými poznámkami plných irónie. Povedané inak - Ali Wong sa nesere. V 7. mesiaci tehotenstva dala takú energickú show, že aj vyšportovaní ľudia by mohli závidieť. Úplne vidím zástupy konzervatívnych chudákov, pre ktorých je takýto typ ženy, reps. jej výstup herézou a nebolo by zle znovu zaviesť upalovanie bosoriek. Ja tlieskam, pobavili sme sa doma s mojou polovičkou. :) [#14/2018] ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Wongová jede sympaticky přisprostlý, trefný, od rány stand-up a je to přesně sranda jakou můžu a jaká dnes lehce pohorší spoustu křehkých college amíků bez špetky smyslu pro humor <3 ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ali Wong je po celou hodinu na jevišti k nezastavení. Nezapomene zmínit, že oslavila 33. narozeniny a několikrát padne zmínka o jejím těhotenství. Ali velmi otevřeně mluví o svém intimním životě, potratu a proč je výhodné, aby manželé byli ze stejné populace. Zajímavé téma byl feminismus a proč je lepší být ženou v domácnosti. Ali si prostě nebere servítky s ničím a nikým. (Netflix) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Od žen se mnohem víc než od mužů očekává, že budou za všech okolností milé a spořádané, že se podvolí adjektivu „něžné“, které bývá s jejich pohlavím spojováno. Většina současných stand-up komiček tento předpoklad staví na hlavu. Konkrétně Wongová napříč svým vystoupením upozorňuje na odvrácenou stranu hezkých věcí a navenek nevinným činnostem dodává temný podtón. Poznámku o tom, jak ráda připravuje svému manželovi každý den svačinu, uzavírá spikleneckým podotknutím, že tak činí proto, aby se na ní partner stal závislým a nikdy ji neopustil. Vychvalování života ženy v domácnosti zakládá na popisu toho, jak se doma nemusíte stresovat vykonáváním velké potřeby na společných toaletách s tenkým protrhávajícím se papírem a kolegyněmi v blízkosti, kvůli nimž se snažíte tlumit své tělesné zvuky. Při popisu tělesných funkcí zachází Wongová podobně jako Amy Schumer s klinickou věcností do nejhlubších detailů. Byť o lidské sexualitě nemluví pohoršlivějším způsobem než její mužští kolegové, mnozí kritici, považující u žen podobnou otevřenost v oblasti sexuality za nepřijatelnou, mají s podobným typem komiky v podání žen problém. Ať už Wongová mluví o sexu v těhotenství, o svém rasově nekorektním snu, že jednou bude dost bohatá, aby si mohla kupovat ovoce nakrájené bílými lidmi, nebo o pohlavně přenosných chorobách (HPV popisuje jako bubáka, který se skrývá v těle muže, ale teprve v těle ženy udělá „baf!“), nečiní tak ve snaze šokovat. Pouze poukazuje na prostou, leč pro mnohé nikoliv samozřejmou skutečnost, že ženy jsou stejně jako muži bytostmi s docela obyčejnými lidskými potřebami. 85% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ako veľký zastánca toho, že ženy nie sú až tak vtipné ako muži, musím skladať klobúk pre Ali Wong. Úprimné, perverzné a zábavné vo všetkých smeroch. Nesnaží sa byť stereotypnou komičkou rozprávajúcou o veľkosti penisov ale o tom čo to znamená byť ženou. Aké sú ženy fucked up a ako je tehotenstvo vlastne strašne príšerná vec. Bavilo ma to. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama