Reklama

Reklama

Ali Wong: Baby Cobra

(pořad)
Zábavný / Stand-up
USA, 2016, 60 min

Scénář:

Ali Wong

Účinkují:

Ali Wong

VOD (1)

Obsahy(1)

Na pódiu vás jednu hodinu bude bez servítek bavit Ali Wong, scenáristka a stand-up komička v 7. měsíci těhotenství. Kromě svých sexuálních dobrodružství bude v tomto speciálu popisovat i své těhotenské potíže, nevýhody a výhody manželství s Asiatem a nastíní divákům, proč je dle ní feminismus špatný. (hansel97)

Recenze (8)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ako veľký zastánca toho, že ženy nie sú až tak vtipné ako muži, musím skladať klobúk pre Ali Wong. Úprimné, perverzné a zábavné vo všetkých smeroch. Nesnaží sa byť stereotypnou komičkou rozprávajúcou o veľkosti penisov ale o tom čo to znamená byť ženou. Aké sú ženy fucked up a ako je tehotenstvo vlastne strašne príšerná vec. Bavilo ma to. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Od žen se mnohem víc než od mužů očekává, že budou za všech okolností milé a spořádané, že se podvolí adjektivu „něžné“, které bývá s jejich pohlavím spojováno. Většina současných stand-up komiček tento předpoklad staví na hlavu. Konkrétně Wongová napříč svým vystoupením upozorňuje na odvrácenou stranu hezkých věcí a navenek nevinným činnostem dodává temný podtón. Poznámku o tom, jak ráda připravuje svému manželovi každý den svačinu, uzavírá spikleneckým podotknutím, že tak činí proto, aby se na ní partner stal závislým a nikdy ji neopustil. Vychvalování života ženy v domácnosti zakládá na popisu toho, jak se doma nemusíte stresovat vykonáváním velké potřeby na společných toaletách s tenkým protrhávajícím se papírem a kolegyněmi v blízkosti, kvůli nimž se snažíte tlumit své tělesné zvuky. Při popisu tělesných funkcí zachází Wongová podobně jako Amy Schumer s klinickou věcností do nejhlubších detailů. Byť o lidské sexualitě nemluví pohoršlivějším způsobem než její mužští kolegové, mnozí kritici, považující u žen podobnou otevřenost v oblasti sexuality za nepřijatelnou, mají s podobným typem komiky v podání žen problém. Ať už Wongová mluví o sexu v těhotenství, o svém rasově nekorektním snu, že jednou bude dost bohatá, aby si mohla kupovat ovoce nakrájené bílými lidmi, nebo o pohlavně přenosných chorobách (HPV popisuje jako bubáka, který se skrývá v těle muže, ale teprve v těle ženy udělá „baf!“), nečiní tak ve snaze šokovat. Pouze poukazuje na prostou, leč pro mnohé nikoliv samozřejmou skutečnost, že ženy jsou stejně jako muži bytostmi s docela obyčejnými lidskými potřebami. 85% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Wongová jede sympaticky přisprostlý, trefný, od rány stand-up a je to přesně sranda jakou můžu a jaká dnes lehce pohorší spoustu křehkých college amíků bez špetky smyslu pro humor <3 ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ali Wong je po celou hodinu na jevišti k nezastavení. Nezapomene zmínit, že oslavila 33. narozeniny a několikrát padne zmínka o jejím těhotenství. Ali velmi otevřeně mluví o svém intimním životě, potratu a proč je výhodné, aby manželé byli ze stejné populace. Zajímavé téma byl feminismus a proč je lepší být ženou v domácnosti. Ali si prostě nebere servítky s ničím a nikým. (Netflix) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ali opravdu obdivuji za to, že dokáže bavit své publikum přes hodinu bez přestávky, ještě ke všemu v 7. měsíci těhotenství. Některé vtipy jsou sice přes čáru, některé asi jen na užší spektrum diváku, ale musím uznat, že vtipná prostě je. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Ali Wong vyplnila hodinový stand-up nekorektnosťou, brutálnou otvorenosťou, či už ide o análny sex, konanie veľkej potreby v robote, alebo o rozdiely medzi rasami, a uštipačnými poznámkami plných irónie. Povedané inak - Ali Wong sa nesere. V 7. mesiaci tehotenstva dala takú energickú show, že aj vyšportovaní ľudia by mohli závidieť. Úplne vidím zástupy konzervatívnych chudákov, pre ktorých je takýto typ ženy, reps. jej výstup herézou a nebolo by zle znovu zaviesť upalovanie bosoriek. Ja tlieskam, pobavili sme sa doma s mojou polovičkou. :) [#14/2018] ()

Reklama

Reklama