Reklama

Reklama

Z lovce kořistí

Trailer

Willis hraje velitele policejního okrsku, který se snaží vyřešit únos a moc času nezbývá. Když se jeden muž se synem na lovu stali svědky toho, jak jeden zločinec střílel na bankovního lupiče, tento lupič si vzal chlapce jako rukojmí, aby získal klíč ke skříňce, v níž je ukrytá kořist z bankovní loupeže. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Překvapivě docela použitelná žánrová jednohubka s přiměřenou režií, nečekaně kvalitním soundtrackem a obstojným tempem, které (v hodnocení) zlomí vaz finále, kdy během pouhých pěti minut autoři dokonale využijí všechny ty debilní zvraty a dramatické zdržovačky, které člověk od podobného druhu podívané očekává. Ale jinak naprosto koukatelný a nijak neurážející průměr, v němž nejvíc zamrzí asi to, že ten čitelný zvrat (který byl dopředu jasný už z traileru) v určitou chvíli nevyhnutelně přijde. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tyhle relativně levná béčka, kde se objeví nějaká známá tvář, baví. Dějově to není nic komplikovaného, ale jedná se o jednoduchou zápletku, kde je většinou potřeba někoho zachránit nebo ochránit. Hayden Christensen zachraňuje syna, Bruce Willis zase hraje policajta. Nemá to špatné postavy, ale spíše ty vedlejší. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|75%| Jsem absolutně překvapen. Miller rozhodně překvapil. I za to může odlišný děj, než ty předešlé srajdy co točil. Od Millera jsem viděl 3 skvosty. Nejdřív EXTRACTION, které mě celkem nudilo, ale ty slabší 2* jsem aspon udělil. Zato MARAUDERS a ARSENAL ? To byli ovšem braky. Tak nudné a postavami dementně nabité, že jsem myslel, že u toho sledování strávím celý den. Takže odpady. No, ale tento film nesoucí název FIRST KILL mě překvapil a i docela dost bavil. Zpočátku se zdá, že bude příběh jednoduchý, že se bude jednat o klasickou zápletku únosu, ale nakonec se z toho vyklubal zábavný a dost překombinovaný thriller, kde se střídalo dost zvratů ve scén, jedna věc se komplikovala za druhou a k tomu finální rozuzlení, které jsem teda tentokrát neuhodl. V poslední době snad ve většině filmů uhodnu či odhalím větší část point. Zde jsem byl vedle jak ta jedle. Ale až tak mě to nešokovalo, přeci to mohlo být lépe ve finále natočeno, ale v pohodě. Tento film na člověka nejvíc zapůsobí jedním shlédnutím, ale určitě do budoucna další zkouknutí dám. Herecké obsazení je na tom dobře. Hayden Christensen zahrál otce malého chlapce věrohodně. Bruce Willis tu nepůsobí až tak nudně a otravně jako v jeho posledních béček a ke konci mě docela i trochu jeho hlášky zabavil. Líbí se mi i to převedení z úhlu pohledu hlavního únosce onoho chlapce, kde se dají pochopit důvody, proč vykradl banku. Už i úvod mě začal bavit, kdy Otec začne syna učit střílet z pušky na jeleny. Akce tu nemá hlavní slovo, párkrát se tu zastřílí a tak. Přesto je tu vidět znatelný pokrok režiséra. Technická stránka byla překvapivě slušná. Takže se nakonec začínám těšit na pokračování Plánu útěku, do kterého sice nevkládám moc nadějí, ale když už Miller překvapil v tomto solidním thrillerovém béčku tak proč ne v Plánu útěku. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Víte, proč Chuckovi Norrisovi nikdy nedojdou náboje? Protože se mu to zásobník bojí říct... Film jsem si několikrát vracel pokaždé, když se zde střílelo, abych spočítal, zda je takový počet výstřelů bez jediného nabití reálný, ale s tím, že se nedopočítám, jsem nepočítal. Ovšem jinak se vůbec nejedná o špatný počin v žánru béčkových vod. Scénář má sice pár chyb, ale jde o docela koukatelné drama mezi malým, šikanovaným klukem, na kterého jeho táta nemá čas, a jeho únoscem, který na něj má času habakuk, protože ho unesl. To ostatní jde vlastně stranou, a ač má film předvídatelný konec, o to tu scénáristovi zřejmě vůbec nešlo. A abych se ještě vrátil k začátku, kde kritizuji nekonečné zásobníky, tak v záverečné přestřelce úplně slyším Bruce Willise, jak s tím svým sarkastickým úšklebkem říká režisérovi: :"Hele, dej mi tam alespoň jednu scénu, kde mi dojdou náboje, ať tady furt nestřílim jak kokot, nebo ztratim fanoušky..." ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zo zívania po nejakej streľbe v lese vás na chvíľku prebudí akože vyberanie guľky z tela neoholeného muža, samozrejme bez anestézie. Ako by si tvorcovia chceli pripomenúť desaťročie hrdinského výkonu pána Christensena, keď sa prebudil na operačnom stole (Awake). Z Megan Leonard urobili zrúdu ani čo by mala hrať v Sladkej Valentíne no a z Bruca Willisa už nikdy nebude posledný skaut, ale oči žmúri stále dobre. ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama