Reklama

Reklama

Princ Krasoň

  • Kanada Charming (více)
Trailer 4

Co mají společné Sněhurka, Šípková Růženka či Popelka? Všechny jsou zamilované do Prince Krasoně. Ještě když byl malý chlapec, zlomyslně ho zaklela zlá královna. Od té doby se do něj každé děvče v království beznadějně zamiluje. Aby zlomil kletbu a našel pravou lásku, vydá se na dobrodružnou cestu. Společnost mu dělá neznámý cizinec Lenny, o kterém ani netuší, že je to ve skutečnosti děvče Lenore, převlečené za chlapce, a jediné děvče v zemi, na kterou kletba neplatí. Pohádka od tvůrců Shreka přinese vtipný příběh pro celou rodinu o odvážných a správných rozhodnutích či pravé lásce. (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (36)

Elio 

všechny recenze uživatele

Moc nevím, co si o tomhle dílku myslet. Mám dojem, že tvůrci měli za cíl vytvořit parodii na pohádky, ale jeli až moc na bezpečnou notu, aby nikoho neurazili. Přitom se z toho dalo vytřískat opravdu hodně. Scéna s katem mi přišla naprosto skvělá, a kdyby byla celá pohádka prostoupená podobně absurdně-vtipnými momenty, pravděpodobně bych dala i 4 hvězdy. I když byl začátek celkem povedený, konec všechno obrátil do klišózního finále, které bylo na můj vkus až moc uspěchané. Jinak se mi líbila hlavní dvojice a občas vtipné momenty. 2 hvězdy ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nápad vypadal zajímavě, ale tvůrci z toho vykročili cestou nejmenšího odporu po vzoru zkušených dramaturgů České televize. Animace ucházející, vyprávění svižné a vtipné. Písničky strašné, až se mi chtělo srolovat uši a někam zalézt. Pak jsem viděl hlasové obsazení originálu a slyšel ty dvě písně ze závěrečných titulků, a bylo to nebe a dudy. Takže zapomeňte, že jsme kdy bývali dabingovou velmocí, a naučte děti anglicky, jinak si to neužijí (50%). ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Milé a pre deti určite zábavné, ale inak som si k tejto rozprávke nevytvoril prakticky žiaden špeciálny vzťah a len tak nejako okolo mňa prešumela. Akože príbeh pekný a aj animácie nie sú na zahodenie, ale je to až príliš infantilné na to, aby sa mi to nejako páčilo. Len priemerná tuctová rozprávka. 50 % ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zklamali mě ... !!! Fakt mě nasrali! Jak to, že není Sněhurka černoška, Popelka nemá šikmé oči a Růženka nevyšla z indiánského týpí?!? Proč Krasoň není na kluky (i když ta líbačka na popravišti pod šibenicí ... no dobře, byla tam fialová mlha, ale už jsem se těšila, že mě multikulti duhové prznění pohádek nezklame) edit.: ahaaa, Kanada, tak protooo. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral zaujímavo už dva roky dozadu, ale priznám sa, že až tak ma to jednoducho neuchvátilo. Animácia slabučká, obrátený motív z Na vlásku síce zaujímavý, ale nevyužitý v takej miere ako Na vlásku a tie homo vložky aj keď asi tak neboli myslené, tie ma moc nebrali. Dcérka sa síce zabavila, ale ja som zaspal. Slabulinké tri hviezdy len kvôli dcérke. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama