Reklama

Reklama

Princ Krasoň

  • Kanada Charming (více)
Trailer 4

Co mají společné Sněhurka, Šípková Růženka či Popelka? Všechny jsou zamilované do Prince Krasoně. Ještě když byl malý chlapec, zlomyslně ho zaklela zlá královna. Od té doby se do něj každé děvče v království beznadějně zamiluje. Aby zlomil kletbu a našel pravou lásku, vydá se na dobrodružnou cestu. Společnost mu dělá neznámý cizinec Lenny, o kterém ani netuší, že je to ve skutečnosti děvče Lenore, převlečené za chlapce, a jediné děvče v zemi, na kterou kletba neplatí. Pohádka od tvůrců Shreka přinese vtipný příběh pro celou rodinu o odvážných a správných rozhodnutích či pravé lásce. (Mirius FD)

(více)

Recenze (36)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zklamali mě ... !!! Fakt mě nasrali! Jak to, že není Sněhurka černoška, Popelka nemá šikmé oči a Růženka nevyšla z indiánského týpí?!? Proč Krasoň není na kluky (i když ta líbačka na popravišti pod šibenicí ... no dobře, byla tam fialová mlha, ale už jsem se těšila, že mě multikulti duhové prznění pohádek nezklame) edit.: ahaaa, Kanada, tak protooo. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nápad vypadal zajímavě, ale tvůrci z toho vykročili cestou nejmenšího odporu po vzoru zkušených dramaturgů České televize. Animace ucházející, vyprávění svižné a vtipné. Písničky strašné, až se mi chtělo srolovat uši a někam zalézt. Pak jsem viděl hlasové obsazení originálu a slyšel ty dvě písně ze závěrečných titulků, a bylo to nebe a dudy. Takže zapomeňte, že jsme kdy bývali dabingovou velmocí, a naučte děti anglicky, jinak si to neužijí (50%). ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale. Ale ve srovnáním s animáky, které se dnes pyšní vysokou úrovní scénáře, vtipu, promyšleným dějem to asi příliš velkou díru do světa neudělá. Dělat si srandu jenom ze Sněhurky, Popelky a Šípkové Růženky nějak nestačí. Svoje děti na to v klidu vezmu, budou spokojené, pohádka je to v podstatě pěkná, no ale Shrek byl prostě šleha, že v tomto srovnání musím být spravedlivá. Lepší tři hvězdičky. Nepoškrábe- nevyčistí. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Trochu vykradacka Tangled mi prislo. Inak posobiace velmi low-cost, nie len animaciou, ale aj pribehom, dialogmi, pesnickami... Mierene na male publikum a velke saly si to nezasluzi. Skoda, dufala som vo vtipnejsie spracovanie zakladneho napadu s Charmingom. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Márnosť šedivá. Feministická báchorka pre najmenších ( najmenšie ). Jeden z príkladov, ako sa ničia detské sny ( Popoluška, Snehulienka a Šípková Ruženka, tu predstavujú niečo, čo sa ukazuje hlavne v tupých reality show - viď najnovšie výplach mozgov RUŽA PRE NEVESTU - čiže hlúpe sliepky, s dnes moderným slangovým nárečím ´´Moja, akože brúútal prekliatie´´ ), kvôli akýmsi vymysleným inováciám. Už som čakal len mobily a sockové siete. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Zbytečná muzikálová vložka, ale jinak ucházející, místy vtipná pohádka se zajímavým příběhem a nulovou snahou cpát dětem levičácký trus. Spokojenost, byť je cítit snaha nezkusit něco riskatnějšího. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Nejde o nic menšího nežli o PRAVOU lásku ... jako už tolikrát. Leč tady a teď se dostává ke slovu velice originální a nadmíru zábavná vyprávěnka. Finále bych až tak nehrotila, klidně bych mu ponechala převážně nevážný tón, ale i tak ... poctivé 4* princi Krasoňovi patří plným právem. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kanadský animák, který hodně čerpá z hollywoodské velkoprodukce. Hravost a podání mi přišlo nejbližší Shrekovi. Námět je fajn. Chudák prokletý Krasoň. Opomíjené hvězdné princezny. O zábavu bych čekal, že se postará nějaká přihrávající srandovní figurka. Překvapivě zde žádná není a překvapivě se humor dostavil i bez ní. Jsou to taková pozlátka, aby typický příběh dvou zdánlivě neslučitelných postav byl něčím okořeněný. A zase funguje. Těžko se mi hledá něco, co se tvůrcům nepovedlo. Možná na vině bude rušení prcka, kterého ve filmu bavily spíš jen písničky. Na druhou stranu kvůli němu nemám ani odvahu dát o hvězdičku víc. Tak snad za pár let při klidnějším sledování. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela v klidu animák (na to, že je to od tvůrců Shreka, kteří se vyšťavily 2 Shrekem) . Má to slušný příběh, postavy i záporačku. Navíc se mě líbilo, že to ke konci boří klasické klišé kdy muž žádá o ruku ženu tady je to naopak i více je to o pocitech ženské než chlapa což je v dnešní feminizované době úspěch. Velké plus navíc za písně, které jsou povedené (nejlepší je hned ta první) a pasují tam. Díky za titulky 200 Kg. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečná pohádka, která využila úspěchů princezen, které se ve filmu jen krátce mihly. Ve Shrekovi byl princ Krasoň bourák, ale tady je trapákem. Jedna hvězda za pár povedených písniček, ale víc si tento film nezaslouží. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Trailer vyzeral zaujímavo už dva roky dozadu, ale priznám sa, že až tak ma to jednoducho neuchvátilo. Animácia slabučká, obrátený motív z Na vlásku síce zaujímavý, ale nevyužitý v takej miere ako Na vlásku a tie homo vložky aj keď asi tak neboli myslené, tie ma moc nebrali. Dcérka sa síce zabavila, ale ja som zaspal. Slabulinké tri hviezdy len kvôli dcérke. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Některá pokračování by vznikat neměla, avšak Shrek už je taková klasika.. že princ Charming prostě byl něco povinného. Stejný styl, stejný vtip, stejná zábava. Provázanost ostatních pohádek s jiným nadhledem, originalita se nedá popřít. ()

Miuri 

všechny recenze uživatele

V poslední době mám v oblibě pohádky ať už kreslené či hrané. Lidé tam nemají tak vymyté mozky a zastávají nějaké své vnitřní hodnoty, které ctí. Oproti dnešní společnosti, kde je cílená degradace morálky a dětí. Plus tam není žádné multikulti a další dnešní nesmysly. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Vrtá mi hlavou, proč se všichni princové jmenují Filip, jako já - to už nebude náhoda :-). Ale k věci, celkem pohodový animák, krátký, vtipný, ale nepřišel mi pro děti... A dopadlo to samozřejmě přesně, jak jsem čekal, to už taky nebude náhoda...60% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchý a minimalistický, používajúci staré známe postupy a zvýrazňujúci niekoľko faktov, ktoré by si hlavne mladý mali uvedomiť. Takmer totálna absencia vedľajších postáv alebo pomocníkov (bez nich ten potrebný „plus“ chýba). Pre najmenších to pravdepodobne nebude sklamanie. P.S.: Tri najznámejšie (ženské) rozprávkové postavy - zaujímavá mini-paródia . Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

Zajímavě propojené odkazy na známé pohádky s odlišným pohledem na věc. Průměrný příběh bohužel a bohužel celkem nezajímavé provedení. Koukat se na to ale dá. 55% ()

Reklama

Reklama