Reklama

Reklama

Rad

  • USA Rad
Trailer

Cru Jones je nejrychlejší a nejtalentovanější jezdec BMX ve svém městečku. Když se Duke Best, majitel společnosti Mongoose Bicycles, rozhodne uspořádat závod na téměř nezdolatelné trati zvané Hell's Track, Cru usoudí, že je jeho osudem zúčastnit se závodu, který nabízí finanční odměnu ve výši 100 000 dolarů. Cru však netuší, že Duke zorganizoval závod jako reklamní trik, aby propagoval svého vlastního špičkového jezdce Barta Taylora, a začne dělat vše, co je v jeho silách, aby Cruovi zabránil v účasti v soutěži. Situace se ještě více zkomplikuje, když se Cru dozví, že se akce koná ve stejný den, kdy má skládat přijímací zkoušky. Musí se tedy rozhodnout mezi budoucností na vysoké škole a závodem, v němž má jen mizivou šanci na úspěch. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jak velkou popularitu melo BMX v osmdesatkach, muzete krasne videt tady v tom pohodovem a nenarocnem, pestrobarevnem filmu, za zvuku elektronickych bicich... :))) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Super film o pretekoch na motorkach, dalo sa to v pohode zniest, hoci asi najlepsie filmy Hal Needhama ostanu Smokey and the Bandit a Hooper - oba s Burtom Reynoldsom. 60 % ()

Reklama

klida 

všechny recenze uživatele

Hrozně by mě zajímala geneze toho, jak se to dostalo na HBO Go. Jinak je to příjemnej, milej, nenáročnej film s krásnou Lori Loughlin. Pocitově je to na čtyři hvězdičky, ale má to svoje limity v předvídatelnosti, herectví a zjevných chybách, tak dám tři, ale bavilo mě to. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama