Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná americká komedie o dvojčatech, která se vydala na dobrodružnou cestu za babičkou. Julie a Sarah jsou víc než živá dvojčata. Svou maminku mají nade všechno rády, ale příliš neposlouchají a z lumpáren, které jí provádí, pomalu začíná šedivět. Když si postěžuje přítelkyni, že už je z nich unavená a potřebovala by pár dnů pro sebe, rozhodnou se dívky udělat mamince radost a její přání splnit. Sbalí se a tajně vyrazí na cestu k babičce. Ta málem skončí dřív, než začala, protože si vlezou do pošťácké dodávky matčina přítele Eddieho. Když dvojčata najde, chce je odvézt domů. Musí ale ještě rozvést poštu a ochotné dívky mu pomáhají. Jenže večer místo odpočinku čeká Julii a Sarah další dobrodružství. Dodávku si totiž vyhlédne dvojice lupičů, kteří dodávku přepadnou a ujedou s ní, aniž by tušili, že s sebou odvážejí také dvojčata. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

MM11 

všechny recenze uživatele

První hrabání prostředků skrz celovečerní film u sester věru nestojí za moc. Pod vedením dvorního scénáristy Plného domu se nejedná o nic víc, než tezovité načrtnutí protikladných postav a jejich následného pokusu o útěk ze sladkého domova. Eliminace "dospělého" humoru docela zamrzí, protože později Olsenovic zkoušely pop kulturně pomrkávat (sice místy blbě, ale aspoň...). Veškerá vtipná čísla vychází s roztomilosti malých holčiček a dělání rámusu všude možně. Tomu se přizpůsobí i dospělé postavy ve filmu, takže infantilnost dvojice zločinců je poměrně silné kafe (Sám doma oproti tomu hadr). Snad jen naznačená linka s těžkým údělem matky samoživitelky není úplně od věci. I když dokonce i ta se ke konci drolí, když si režisér Franklin pozve sestavu Plného domu a dost s dějem zamává. Nezbyde toho moc a to málo za Váš čas určitě nestojí. ()

kaulinecka2 

všechny recenze uživatele

Tento film má dobrou myšlenku, ale příliš zamotaný děj. Většina dobrého na tomto filmu spadá na roztomilost Olsenovic dvojčat. Ty byly jako malé velice roztomilé, takže to filmu dodává větší kouzlo. Dávám 3 hvězdičky, jelikož byl film pěkný a občas jsem se i zasmála. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama