Reklama

Reklama

Madonna: Music

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2000, 10 min

Obsahy(1)

Madonnin první DVD-Singl vydaný k písni Music ze stejnojmenného alba. Ve videoklipu se kromě Madonny objeví také Sacha Baron Cohen, Debi Mazar a Niki Harris.

1. Music (4:26 Version)
2. Music (4:44 Version) (mihran)

Recenze (11)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dle mého průměrná skladba od Madonny, kterou zná snad každý a tento klip se snaží o co největší stylovost, až mně přecházel zrak nad tím vším, co se kolem děje. Drsná Madonna v limuzíně a jediné plus nad tím vším vidím řidiče, kterého si vystřihl parádní Ali G. Na toho se nedá ani v nejmenším zapomenout. Jinak na klip opravdu vcelku nuda. Ale když mi nesedne muzika...klip s tím už moc nenadělá. --- 50 % --- ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hey, Mr. DJ put a record on. I wanna dance with my baby. Do you like to Boogie woogie, do you like to Boogie woogie, do you like to Boogie woogie, do you like my dancing?... Takto to rozbalí divoká, americká Madonna na začiatku svojho nablískaného, profesionálne natočeného, video klipu ku titulnej skladbe z jej ôsmeho štúdiového albumu „Music“. I answer: Oh yes, dirty, unholy Madonna, my old sweet baby. I like Boogie woogie... I love your dancing, You cabalistic bitch. I like your "Music“. *** ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Žena, ktorá v skutočnosti patrí k takzvanému hlavnému prúdu v pope, no pritom sa paradoxne už dlho hrá na rebelku. Vôbec ju nemusím, jej správanie, hudba, texty, tu ju ten krátky dej zachraňuje, no inak je to opäť plné obscénností, hrania sa na luxus, proste pre mňa otravné. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Madonna, sa v novom milléniu hudobne odviazale ešte viac. A platí to aj pre jej pilotný singel z rovnomenného albumu. A klip tomu všetkému nasvedčuje. Ali G in da Madonna. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou se ptám přesně opačně a divim se, že je něco UŽ tak starý, ale.... Těžko uvěřit, že tenhle klip (a vlastně i song) je jen 20 let starej a že v tom roce 2000 to bylo (pro mnohé) prototypem "moderní" hudby. Pokus o nadsazení v tomhle případě těžce nezvládnutej. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

"Hey, Mr. DJ put a record on."♫ Písnička jako taková by byla za hvězdy čtyři, protože jde o slušnou popovou taneční rádiovku, ale ten klip-- spíš jak jízda limuzínou do nevěstince než na diskotéku... :-P ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Music od Madonny je melodická písnička. Podle mě jedna z jejich nejlepších písniček, co kdy nazpívala. Ten klip je také parádní. Madonna je v něm pořádná sexy milfka na zadním sedadle obří limuzíny a řidiče jí dělá Borat. :D [321. hodnocení, 9. komentář, 65%] ()

veronica 01 

všechny recenze uživatele

Kýčovitý videoklip na stejně tak kýčovitou písničku od Madonny, ale vzhledem k tomu, že to celé bylo původně takhle zamýšleno, tak to člověk Madonně nemůže mít za zlé. Tenhle videoklip se mi zdá jako jeden z nejslabších videoklipů co Madonna má, hlavně ta kreslená část mi přišla otřesná. Navíc Madonna tu na svůj věk vypadá o mnohem starší. ()

Reklama

Reklama