Reklama

Reklama

Mušketýr

  • Česko Ve službách krále (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když mu bylo 14 let, jeho rodiče zabila královská Garda v čele s krutým Febrem. Teď je připraven pomstít smrt svých rodičů, bránit čest francouzské královny a třeba dát i život pro svou krásnou Francescu. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatně zrežírovaná fraška, která se snaží o znovubskříšení legendy a místo toho ji akorát dělá ostudu... ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Některé souboje byly tak efektní, až mi z toho oči přecházely. :) Jelikož neznám historická data, je mi celkem jedno, zda to bylo nevěrohodné ze 35 %, nebo ze 100 %, koukat se na tenhle film ale dalo. Kromě soubojů třeba i na Menu Suvari. :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát otřepená fráze mušketýrů z dávné doby, kdy ještě Francii vládla monarchie a Alexander Dumas měl o čem psát se dočkala dalšího pokračování, remaku, znovuzrození?...plná špatných a nudných scén, ale také akčních, choreograficky perfektních scén, které rozhodně stojí za povšimnutí. A to je vlastně to jediné co za to všimnutí stojí. Ani herci se mi do rolí oněch mušketýrů nehodili, hlavně D´Artagnan, když už je přeci jenom divák zvyklý na ten originál, snáž se mu to srovnává s novějším. Mušketýr je další zbytečný film, který mohl vzniknout jak jinak než za velké podpory USA a mimojiné v rukách režiséra, který vždy z něčeho dokázal udělal nic. --- Neotáčej se ke mně zády D´Artagnane nebo tě vyzvu k souboji. - Nebojuj se mnou Aramisi, nebo tě zabiju. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $27,073,640Tržby Celosvetovo $34,585,771 ║ Celé to je maximálne odpackané, hľadať na tomto filme niečo čo by tu bolo zvládnuté sa proste nedá, lebo rad radom tu je všetko zlé, od kamery, cez strih, casting, súboje, ... vyznie to ako lacná televízna fraška a nie ako dobrodružný kinofilm. /5%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tolik hvězd v jednom filmu a přesto taková blbost. To je zbytečný film o ničem. Tolikrát odvyprávěno, ale přesto nutí nové režiséry k dalším a dalším způsobům jak jinak příběh odvyprávět. Vělká škoda. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem už tolik mizerných adaptací Dumasovy klasiky, že mě tohle nijak zvlášť nevyděsilo, díky soubojům bylo aspoň na co se dívat (i když jsem se též díky nim několikrát nepříčetně rozesmála) a změnit hrdinům jména, tak by to třeba ani nebylo tak zlé, protože jinak to už s předlohou nemá společného absolutně nic. Ovšem velmi připitomělý film to je a navíc mě udivuje účast Catherine Deneuve a Tima Rotha. Mají tohle zapotřebí? ()

choze 

všechny recenze uživatele

Po hvězdičce za oba za vlasy přitažené šermířské souboje (hospoda, žebříky) v hongkongském aranžmá, které jsou spolu se slibným obsazením (Deneuve, Rea, Roth) jedinými klady MUŠKETÝRA, zbytek je nudná vata. Řemeslníka Hyamse a jeho zábavná vysokorozpočtová béčka mám rád, ale tohle je jeho první film, na který se ani při nejlepší vůli nedá koukat jako na celek, ale pouze na zmíněné scény. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Kolega Hardy vystihl v jedné větě i můj soud. Odvozovat kvalitu filmu z kvality použitých triků a nesourodého osvojování bojových technik, které snad v některých případech mohou oživit děj, to je opravdu příliš. Ještě horší jsou druhotné fabulace v americkém stylu, které degradují původní Dumasův příběh. Královně k dokonalosti chyběly džíny a kolty pověšené proklatě nízko; Mylady se jaksi nekonala a přestárlý Buckingham zaujal - v době násilné smrti mu bylo málo přes 35 let. V závěrečné scéně filmu by neuškodila Marseillasa, případně jiná velebná píseň mladší doby. Tak dopadá děj a film, jehož tvorba byla inspirována známou čapkovskou pohádkou JAK PEJSEK S KOČIČKOU VAŘILI DORT. (Dílčí klady jako místy povzbudivé dialogy, hbitost mladých herců v bojových scénách mimo to, co už bylo řečeno, kazí i mimořádně nekvalitní český dabink, který víc než přirozenou mluvu asociuuje štěkot pistolí mužů severoamerického Divokého západu; i k tomu - westernové inspiraci - se režisér Hyams dokázal v bonusech přiznat.) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dumas tak trošku jinak. Sice to má nějaké grády, choreografie soubojů je solidní a herci jsou přijemní, ale zbrklá kamera a zbytečně rychlé střihy kazí celkový dojem a i když je Tim Roth opravdu skvělý padouch, tak ani on nepozvedne kvalitu tohoto stěží koukatelného béčka. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Roth a niektore akcne sceny su cool. Inak bieda. Vyzera to lacno, pribeh je nuda, hyams mal lepsie chvilky (ale aj omnoho horsie) a casting sa, az na spomentu vynimku, kruto nepodaril. 4/10 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nudná blbústka o mušketýrech, stokrát ohrané téma. Mění se jen herci a kvalita kostýmů a výprava. Musím smutně konstatovat, že Tim Roth se tu vůbec neměl vyskytnout a to samé platí o Catherine Deneuve ... Co bylo slušné byly šermířské souboje, třeba ty na voze s královnou byly celkem zajímavé a opravdu nechápu ty držkopády na zem. Podle mně normální člověk by zemřel jen kdyby spadl na záda na zem z té výšky střechy a to stojícího vozu... Nepřátelé z vozu za plné rychlosti lítali jak kuželky, to smekám! Jiak ale nuda, herci nesympatičtí... Zlatá Angelika ! Dávám za dvě muškety .. * * ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Ne nadarmo dělal tomuhle filmu choreografii hongkongský specialista Xin Xin Xiong a je to vidět na každém souboji. Naneštěstí mu jeho práci mírně kazí režisér Peter Hyams nevhodným sestříháním těchto akčních scén. Asi aby nebylo vidět dubléry. Jinak na Dumasovu předlohu se vykašlete a budete se celkem dobře bavit. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +Mena Suvari, akční, moderní, zábavný -asi ne pro každého, nebere se moc vážně/// Už když jsem to viděl prvně před pár lety, tak se mi to hodně líbilo. A drajf to má i po letech. Jen si to nesmíte brát moc osobně, je to potisící překopanej příběh o mušketýrech, který je tentokrát zpracován moderně a hodně akčně./// Celkem 76%/// ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Po tisícátý a po americku, i když bych s tim neměl problém, kdyby to nebylo tak suchý a o ničem. Ani výborný obsazení to nezachránilo. Pokud Mušketýry, tak starší počiny, a nejlíp francouzský ze 70. let. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mušketýr D´Artagnan, co se ohání kordem a hbitě skáče přes překážky. Justin Chambers dostal příležitost se vyřádit v akčně pojatém historickém filmu, na němž je znát práce asijského choreografa v akčních scénách. Veterán na poli režisérů Peter Hyams film pojal jako jízdu spíše pro teen publikum, které na historické filmy moc do kin nechodí, a mladý mušketýr pro ně bude představovat akčního hrdinu nasazujícího život za francouzskou královnu a mstící se za smrt svých rodičů. Hyams si režijně vede velmi zdatně, ačkoliv se romantika z filmu souboj od souboje postupně vytrácí, a zůstávají hlavně efektní akční eskapády na zemi i nad zemí. Solidní jízda, která nezapomněla ani na kvalitní herecké obsazení. Tak trochu jiný historický film. Zdařilý pokus, i když příznivci Alexandra Dumase film bojkotují, i když žádná křeč. Film s jeho slavným románem pracuje opravdu jen velmi volně. 80% ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh byl podlě mě zbytečně překombinován a herecké obsazení mohlo být lepší, ale za efektní akční scény dávám *** ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proboha, už žádné další zpracování Tří mušketýrů! Nemám páru, kolik verzí už existuje, ale kvalita jde s dobou dolů. Film není vyloženě špatný, ale aby se netočilo stále totéž, je Mušketýr pojatý opět trochu jinak a podle mě už nemá co nabídnout. Zaujaly mě akorát tak souboje a pak asi nejhezčí ze všech představitelek Constance (ačkoliv tady jí pojmenovali jinak), nějakou dobu jsem si lámal hlavu, kdo ji hraje, než mi docvakla Mena Suvari. ()

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Ten, kdo tuhle pomstu Dumasovi spáchal, musel jeho román opravdu nenávidět.. fakt jsem si nebyl jist jestli se mám smát nebo brečet a tak jsem většinu času jen nevěřícně zíral.. tolik hlouposti se opravdu vidí jen vzácně.. ()

Reklama

Reklama