Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (107)

honajz2 

všechny recenze uživatele

A jako co? Takových příběhů o matkách, které se z neustálého věnování děckám psychicky hroutí tu bylo dost a Tully nepřichází s ničím zvláštním. Snad jen tím předvídatelným závěrečným zvratem (sám o sobě ale ten nápad něco do sebe má), ale jinak ničím. Pak to taky má docela povedený závěr, který se aspoň jednoduše pokusí Marly si něco uvědomit, ale jinak je to neskutečně mdlé, nudné, se slabým humorem a s naprostou absencí potřebné psychologie a s mizerným scénářem, jehož nepromyšlenost se projevuje především při zpětném zamyšlení nad tím, co se tam celou dobu dělo, ve vztahu s tím závěrečným zvratem. Prostě to nefunguje, tváří se to sice že jo, ale jakýkoli znatelnější posun přijde až ke konci, jenže v průběhu filmu se nerozvíjí vůbec nic. A co už jsem vůbec nepochopil je to, co je s tím jejím starším synem. Chová se jak autista, ale podle všeho má být psychicky v pořádku, protože jenom... já nevím, absolutně jsem nepobíral, co s ním je. A co už absolutně nechápu je to, co mezi žánry dělá žánr mysteriózní - a k tomu všemu na prvním místě. Nic mysteriózního v tom přitom vůbec není... Slabé 2* ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek. Charlize předvedla skvělý výkon. Jsem stále lehce rozpačitá z toho konce. Nevím zda-li by si to s jiným koncem nezasloužilo další hvězdu. Ale rozhodně je to film, který se mnou nějakou dobu zůstane. Netuším, proč to má nálepku komedie. Je to drama všech dramat. Jako komedie to opravdu nefunguje ani trochu. Jako drama je to ovšem působivé. A dost realistické. Za mě 4* a jsem moc ráda, že jsem film viděla. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jak praví italské přísloví: „Do žen a do melounů nevidíš“… Jen Jason Reitman, jako jeden z mála tam dokázal nahlédnout. … Úděl žen. Je to právě ten neustálý boj a vždy převažuje.. to co musíme, před tím.. co bychom chtěly. Volbu máme, ale je naší přirozeností tyto touhy a přání potlačit a být tady především pro druhé. To nám dělá radost, to nás naplňuje. Tak to bylo, je a bude. Vím o čem píšu, dočetla jsem Horalku a Alberto Moravia je taky jedním z těch vyvolených. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle si matku tří dětí těsně po porodu představuji. Jedno dítě né úplně v pohodě, se speciálním přístupem, už to samotné může být tak nějak vyčerpávající. Charlize tady přibrala a vypadá hodně věrohodně, jí prostě tyhle promněny náramně sedí a už proto, že ji mám neskutečně ráda, mě tenhle film baví. A Tully, kdo to vlastně je? Sprízněná duše, která jí pomáha přežít, dodává energii, povzbuzuje a kde se tam vlastně vzala???? Ten nápad mě prostě baví. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

všechno tam skřípalo A nechat herečku aby nabrala 22 kilogramů kvůli frašce, to je až trestuhodné.Namontovat na ni umělé těhotenské břicho,v záběrech ještě zdůraznit jeho obrovitost to bylo až trapné.A opravdu ten záběr se sexem byl potřeba??Nejsem puritán,jsem absolutně nenáročná divačka ,ale tohle bylo přes čáru vkusu.Už na to začínám být silně alergická ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V květnu 2017 získala distribuční práva na film společnost Focus Features a stanovila datum uvedení do kin na 20. dubna 2018, avšak v březnu 2018 bylo datum posunuto na 4. května 2018. (griph)
  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)

Reklama

Reklama