Reklama

Reklama

Commando 2

  • Indie थे ब्लैक मनी ट्रेल - कमांडो २ (více)

Recenze (3)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Karan (Vidyut Jamwal) je infiltrován do týmu, který by měl přivézt do Indie osobu jménem Vicky Chadda a ukradené peníze... Vidyut Jamwal dělal akční choreografii a za své akční scény ve filmu si zaslouží mírný palec nahoru, ale mohlo jich být více. Akčním režisérem byl Franz Spilhaus. Příběh nedává moc velký smysl a je tam hodně vaty, která by šla vystříhat. Nejlepší hlášku pronese Karan: "Never give up trying... until you're alive." ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Aj keď je to celkovo podpriemerný dvojhviezdičkový film, tak ja musím pretrhnúť partu a jednu hviezdičku strhnúť za posolstvo filmu, že strieľať vzdávajúcich sa neozbrojených záporákov do chrbta je v poriadku. Podľa mňa teda nie je. Vo filme sa to stane niekoľkokrát a ešte to okomentujú, že to boli aj tak zlí ľudia a svet bude bez nich lepší. Pred popravou finálneho záporáka nám ešte pustia montáž zbedačených chudobných Indov, ktorých záporák pripravil o prachy, aby s popravou nemal problém ani ten najzaostalejší Ind. Asi som príliš zaostalý, ale ja s takým posolstvom problém mám. No a teraz k ostatným zložkám filmu. Dej je jednoduchý. Chlapík z elitného Komanda pátra po ukradnutých prachoch. Film má normálnu stopáž a neobsahuje tanečné výstupy. Štýlom sa to podobá americkým akčniakom. Len to spracovanie je po každej stránke stále o niekoľko tried horšie. Dejová omáčka je aj vďaka otrasným výkonom hrozná. Takže sa film oplatí vidieť len kvôli akcii. Tá je tiež neraz prehnaná vďaka použitým lanám alebo zbesilému strihu, ale neraz sa opočas bitiet nájde viacero pôsobivých a neopozeraných chvatov, ktoré stoja za to. Vidyut Jamwal sa nielenže vie dobre biť, ale je to aj prvotriedny atlét, ktorý sa snaží trumfnúť tých najlepších. Od Jackieho sa inšpiroval využívaním rôznych predmetov, ktoré sú po ruke. Tonyho Jaa sa snaží naodobniť pri prekážkovom behu nad aj pod všelijakými prekážkami a Adkinsovi vzdáva hold akrobatickými premetmi pri bitkách na x spôsobov. Ten chvat, ktorým vo finále odrovná poskoka hlavného záporáka je neskutočný a ani ho neviem opísať. To treba vidieť. Okrem finále ma najviac nadchla ešte bitka proti maníkom na takých skákacích chodúľoch. V akcii sa borci fakt snažia ponúknuť čo najpestrejšie kúsky. Škoda len, že ako celok je to Indická konina pre lokálne publikum. 3/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasické pokračování, které se snaží o to, aby bylo lepší než první díl, ale ve skutečnosti je ve všech ohledech slabší. Příběh není tak zajímavý, akční scény tak nepřekvapí, jedině ta roztahanost zůstává. Mladí a hezcí v hlavní roli, méně hezcí jsou zloduši nebo vedlejší směšné postavy. Prostě trochu nuda. ()

Reklama

Reklama