Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

codeas 

všechny recenze uživatele

Komedie založená na naschválech, nesnázích, smůle, trampotách to byly již několikrát. Bohužel mnoho krát však byly více vtipnější než tento film, který se snaží nalákat diváky na sladkou "Britanny" a sladkého "Ashtona". Pokud mate je Vám více než sympatický jeden z nich tak právě pro Vás je tato komedie určena. Ostatním ani nic neřekne... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zase další příjemná komedie do mé sbírky podhodnocených filmů. Milá, humorná, občas trochu bláznivá, ale pro mě rozhodně ne jakkoliv trapná či ujetá. Brittany krásně kulí ty svoje oči a spolu s Ashtonem "Kačerem" vytvořili hezký, mladý pár, pro něž budou líbánky velmi nespoutané. "Chováš se jako šílenec." - "To bude možná proto, že jsem dostal do hlavy popelníkem." ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +moc pěkně se na to kouká, dobře se to poslouchá a občas se u toho zasmějete -možná trošku slabší herecké obsazení, u Asthona jsem stále na pochybách kam ho zařadit (borec nebo looser?)/// Nebudu skrývat že jsem od filmu moc nečekal, ale nakonec mě docela pobavil. Oba herci se mi líbili, jen příběh mi příjde trošku jednoduší. Hudba mohla být klidně výraznější. Film je pěkně ztřeštěnej, ale naštěstí není trapnej. Pobavil jsem se./// Celkem 70%/// ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Když jsem se na to díval poprvé tak jsem to vypnul zhruba po 20 minutách. To však bylo ovlivněno tím, že jsem byl velice unavený, a zavírali se mi oči. Když jsem se na to dnes podívál do konce, tak musím říci, že ačkoliv to nebyla bůhvi jaka pecka, rozhodně jsem se u toho nasmál a rád dám 4 hvězdičky. Na plný počet to sice není, ale pro příjemnou odreagovačku to plně stačí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $56,127,162Tržby Celosvetovo $101,564,935║ v tomto prípade platí "za málo peňazí, málo muziky!" ale zas hlavne že sú dobré tržby, na čo len tý ľudia chodia, no naprkotinky od výmyslu sveta _Takto nezáživných gýčových komédii tu už bolo neúrekom a pri tejto platí každou pribúdajúcou minútou vzrastajúca otravnosť, z mojej strany len dodám, že som to nedokázal dopozerať. "Až moc ploché!" /40%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Scéna na letišti, kde si Tom (Ashton Kutcher) kupuje letenky, byla vymyšlena samotným Kutcherem. (ivishka)
  • Když Tom a Sarah poprvé dorazí do svého francouzského hotelu, rozdováděně utíkají po kamenné pěšince. Tato scéna byla improvizací Brittany a Ashtona. (HappySmile)
  • Na začiatku filmu Sarah (Brittany Murphy) vrazí do muža, ktorý pije  kávu a následne jej obleje tričko. V ďalšom zábere je už tričko suché. (pancoyote)

Reklama

Reklama