Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová). On – sportovně založený reportér nočního dopravního vysílání v rádiu, ona –svobodomyslná spisovatelka z rodiny, která je velmi bohatá, ale navíc velmi, velmi snobská. Jejich štěstí, zdá se, nestojí nic v cestě. Jaké je překvapení Tomových kamarádů! A jaké zděšení zavládne v Sářině rodině, když se mladý pár do sebe bleskově zamiluje! Tom se okamžitě přizpůsobí Sářinu vnímání světa, životních hodnot a očekávání. A Sarah zcela ignoruje tatínkovo varovné sýčkování, které ji zrazuje před krokem, k němuž ji táhne hlas srdce. Nedej bože, aby byla svatba, aby se provdala za „rytíře v rezavém brnění!“ Jenže svatba je – a velká. Po ní mladý pár – s vyhlídkou dokonalé dovolené – vyrazí do Itálie. Ale kvůli Sářinu bývalému příteli, který čirou náhodou dlí v Benátkách, a kvůli řetězci neúnavných propletenců smůly procházejí mladí novomanželé testem limitů své mladé lásky… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

castor 

všechny recenze uživatele

Několik rozpustilých scén, pověstná chemie mezi Kutcherem a Brittany Murphy relativně zapůsobila, ostatní je ale jen vatou bez invence, která těžkopádně drží pohromadě. Režisér Levy navíc snímkem studiu vydělal VELMI slušné peníze, tudíž nás bude jeho jméno ještě nějaký čas otravovat!! Jen jeho nejnovější Noc v muzeu se stala komerčním megahitem!! ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Takový medový dýchánek (viz slovenský název filmu) vhodný zejména pro fanynky Ashtona.... Vtipná byla zejména scéna, kdy Aston přesvědčuje svoji milou, že ta podprsenka, kterou u něj nalezla, je její..:) Když Američané cestují po Evropě, u mě vždycky mají úspěch zaručen - viz filmy "Jestliže je úterý, musíme být v belgii", nebo "bláznivá dovolená v Evropě".....Prostě: Jsou romantické komedie vtipné a inteligentní, a pak ty ostatní - tahle s přehledem patří do první kategorie, ale trhák to nebude. ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Hodně typická romantická americká komedie končící happy endem. Sympatický Ashton Kutcher spolu s Brittany Murphy se skvěle doplňují a do tohoto díla od Shawna Levyho se náramně hodí. Objevily se zde dobré hlášky i vtipné scénky. Průběh filmu byl očekávaný a tak nějak průměrný, z toho všeho mi vyplývá 50% - tři hvězdičky. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná komedie o novomanželích a jejich svatební cestě, kde se pokazí, co se pokazit dá, takže se ti dva rozejdou, aby zjistili, že se fakt mají rádi a svatební cesta nebyla až tak špatná... Byla to docela nuda, ale když chcete vypnout mozek u romcom a v televizi nic lepšího z tohoto žánru není, proč ne. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ľahko podpriemerná americká "klasika" čo sa týka romantických komédií. Vtipných scén je vo filme poskromne a niektoré mi pripadali až trápne. Celkový dojem z filmu - nič moc. Nebol to najhorší film, ale na druhú stranu ničím nezaujal. Ale aby som nebol len kritický, našli sa tu aj miesta u ktorých som sa pousmial. Od romantickej komédie som očakávala trochu niečo iné. Nie že by to bola úplná hrôza, ale občas sa pri tom človek nudil. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Scéna na letišti, kde si Tom (Ashton Kutcher) kupuje letenky, byla vymyšlena samotným Kutcherem. (ivishka)
  • Scéna, kdy Tom (Ashton Kutcher) dostal ránu popelníkem, byla původně jen nehodou. Jako nový nápad byla však ve filmu nakonec ponechána. Kutcher se ze zranění zotavoval týden. (ivishka)

Reklama

Reklama