Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Juhokórejská verzia Entourage (2004) je príbeh pekného slávneho herca, závislého od svojich troch priateľov a šéfa agentúry, ktorí sa mu snažia pomôcť v jeho problémoch ako herca a muža. (EsterH)

Recenze (1)

EsterH 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa krúti okolo pekného herca, jeho troch kamarátov - čudného bratranca, ktorý chce byť tiež slávnym hercom,  naj kamaráta, ktorý je zároveň jeho manažérom, šaša Korytnačky a šéfa agentúry. Príbeh vcelku o ničom, ale z nejakého dôvodu to neviete prestať pozerať, kým sa nedozviete, či pekný herec konečne dostane roľu v dobrom filme, ako sa bratranec preslávi, či milý manažér bude mať prácu aj lásku, ktorú si zaslúži a či Korytnačka zarobí balík ničnerobením... ()

Zajímavosti (2)

  • Dvanáctá epizoda je tak trochu zvláštní epizodou. Malou roli si zde vystřihla totiž i jihokorejská herečka Geun-young Moon, která ztvárňuje sebe samotnou v roli usměvavé a vždy pozitivní energii sršící postavy, která se do scénáře dostala tak nějak spontánně, ne-li přímo náhodou. Režisér televizní série Yeong-woo Jang si prostě během natáčené řekl, jak hezké by to mohlo být, a tak se vše stalo. Herečka se nicméně setkala i s několika dobře známými tvářemi, s nimiž spolupracovala například během natáčení televizních sérií Marry me, Mary! nebo The Village: Achiara’s Secret. (Conspi)
  • Do jedné z hlavních rolí se v prvopočátku počítalo dokonce i s populárním jihokorejským hercem Si-wan. Ten ale nabídku omítl. (Conspi)

Reklama

Reklama