Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Barista Dan Duncombe (Hayden J. Weal z filmové trilogie Hobit) není příliš společenský. Ve skutečnosti vede život bez jakýchkoli emocionálních pout. Jednoho dne se začnou u Dana doma objevovat vzkazy. Zvláštní je především jejich umístění. Všechny jsou totiž napsány na vnitřní straně okna v Danově ložnici. Dan si uvědomí, že je to něco, co nemůže ignorovat, a rozhodne se dostat této záhadě na kloub. Jediný způsob, jak toho docílit, je následovat jednotlivé vzkazy a pustit se do vyšetřování. A to se neobejde bez komunikace s lidmi. Dan s nimi ale mluví strašně nerad. V zájmu zachování zdravého rozumu i vlastního bezpečí to ovšem udělat musí. A konečně se začne dozvídat o životech lidí kolem sebe – aniž by si uvědomoval, jak moc se toho dozví o tom vlastním. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

slabá trojka a to jen za to že do první půlky to bylo docela fajn ale jak začalo gradovat to lítání časem tak už to nebylo ono...byly tam i dobré momenty ale ty to nezachránily.Vzhledem k tomu že je to prvotina Weala jak herce tak i režiséra tak zas nevyšel nejhůř.Trochu mi to připomíná film Na západ od ní. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na imdb to má mírný nadprůměr, ale já prostě na tyhle časoprostorový flmy nejsem, nemůžu si pomoc. Jo ze začátku to bylo i atraktivní, ale postupně mě to přestávalo bavit, navíc jsem měl v hlavě i jiný myšlenky což nepřidalo. Hodně vadil ustřední hudební motiv, ten mě vysloveně sral. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď sa to tak vezme, sci-fi mindfuck zápletka bola v tejto indie-melodráme viac menej zbytočná. Na konci filmu totiž budete vnímať skôr to, ako sa vzťahy medzi jednotlivými postavami vyvinuli a kto vlastne ku komu v skutočnosti patrí. Ide o príjemnú nezávisláčinu, ktorá má za úlohu skôr emocionálne svojho diváka dostať, než mu zamotať hlavu a prinútiť ho robiť si nejaké grafy. Ide zrejme o film robený na kolene, ale kamera, strih a aj herecké výkony sú úplne "v pohode". Film je zaujímavý aj tým, že sa odohráva v prímorskom meste na Novom Zélande. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Scenár bol podľa mňa celkom vydarený a pútavý, ale to spracovanie mi prišlo také strašne lowcostové a miestami akoby odfláknuté. Malo to viacero silných momentov a fáz, no zároveň aj mnohé slabšie pasáže, ktoré tam boli viacmenej zbytočné a nijako extra dôležité pre celý zmysel a pochopenie príbehu. Takže tá nestabilita príbehu tomu moc neprospela. Inak, po celý čas som mal z toho taký dojem ako keby chcel Hayden J. Weal nejakým spôsobom imitovať filmy podľa Sparksových kníh. Presne taký nádych to celé malo, teda až na ten motív "cestovania časom", ktorý bol mimochodom tiež trochu podivný... Ale každopádne, nebolo to zlé, dokonca v tom nechýbal aj kus originality a zaúradoval aj moment prekvapenia, takže napriek tým výhradám je to hodné aspoň 3*. ()

Reklama

Reklama