Reklama

Reklama

Child Eater

Trailer

Obsahy(1)

Helen (Cait Bliss) prichádza do domu pána Parkera (Colin Critchley), aby sa počas noci postarala o jeho syna. Tá je z toho celá šťastná, pretože má pocit, že toto bude pre ňu jeden z najľahších spôsobov zárobku. Malý chlapec však nečakane prichádza z historkou existencie strašidelného muža prebývajúceho v jeho skrini, ktorá ani zďaleka nemusí byť tak nereálna, ako sa na prvý pohľad môže zdať. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, neoriginální, Hororová ptákovina s 80ti letým, slepým záporákem, který své oběti morduje tím, že jim vyndá oči a sežere je. Úvod s holčičkou byl dost fajn a těšil jsem se, co přijde za Gore dál, ale nic než vyndané oči bohužel nečekejte. Dalším velkým mínusem je Helen, co by hlavní postava, která je celkem škaredá a moc dobře se na ní nekoukalo. Child Eater, je plný klišé a finále také ničím nepřekvapilo. Na zabití nudného večera ale proč ne, atmosféra byla slušná. Slabší trojka. (136. hodnocení) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bavilo rovnako ako režisérov kraťas Child Eater. Podobne sa totiž koncentruje na atmosféru. Opatrovateľka sa snaží zachrániť malého chlapca pred škaredým ušatým bubákom z plagátu, ktorý si rád pochutnáva na ľudských očiach. Do toho sa zamiešajú aj úbohí policajti či praštená ženská túžiaca po pomste, takže sa môže začať naháňačka a skrývačka v lesoch. Hudba výborná, herci sa snažili, fagan prekvapivo neotravný. Dokonca dôjde aj na gore a nie je ho až tak málo. Akurát motivácia hlavného záporáka nie je úplne logická (toho malého potkaníka totiž chytil viackrát a aj tak mu nikdy nič neurobil, na rozdiel od ostatných menej podstatných postáv), takže chybičky krásy by sa našli. Napriek tomu sa v rámci neznámych nezávislých hororov jedná o vydarený kúsok, u mňa zatiaľ jeden z najlepších tento rok. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevyvážené a zamyslím-li se nad tím, pouze základní premisa příběhu funguje. Dalo by se říci, že režisér vymyslel snového zabijáka, který obětem rve očí a vypadá naprosto fantasticky. Dokážu i ocenit snahu o atmosféru, která by v poslední půl hodině i fungovala, nebýt laciné kamery a všeho kolem. Lacinost z filmu přímo sálá a především herci připomínají osoby, posbírané někde v Albertu na první dobrou. Zase je to jeden s hororů, kdy člověk musí přivírat oči nad první hodinou a užívat si závěr......4/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-islandský horor „Child Eater“ není ničím, co by se snažilo o vyloženě nový přístup k hororu, jedná se jednoduše o film, který chce vyděsit tím, co zobrazuje. A myslím, že se mu to do jisté míry i docela dobře daří. Jsou zde scény, které jsou hodně nepříjemné na pohled, což byl hlavní důvod, proč byl snímek vlastně natočen. A v tom případě se tvůrcům dílo podařilo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tunajší hororový expert občas podstatu filmu vystihne, teda minimálne v tomto prípade tomu tak bolo. Nestáva sa často aby s ním drvivá väčšin ľudí súhlasila v tomto prípade však rozhodne môžem povedať že kraťas od tohto režiséra bol lepší ako celovečerný film čo je nepochybne škoda lebo námet ani záporák neboli zlý, avšak potom ako sa Lucas ocitol mimo domu a pobehoval lesom čaro sa vytratilo. Tam sa však, paradoxne, zrodil aj najlepší moment filmu,chlapcova strela prakom. Medzi 2 a 3*, dve za otrasné titulky starého homolku. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama