Reklama

Reklama

Balkánská pomsta

Trailer

VOD (1)

Keď je do miestnej nemocnice privezený záhadný cudzinec na pokraji smrti, vypočúvanie FBI odhalí medzinárodný plán pomsty. (TV Markíza)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

malylada 

všechny recenze uživatele

Hodně mizerný akčňák, který nepotěší ani dublováním Van Damma v akčních scénách. Zmatečný střih při jakékoli akci, která je navíc podprůměrná a s absolutními amatéry. Film vypadá navíc hodně z levného soudku a nemůžu si pomoci, ale Van Damme má stále na víc, než upadat do vod Seagalovek. Na tento film se budu snažit rychle zapomenout.......3/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Na KILL’EM ALL jsem se velmi těšil. Rozhodně jsem zůstával při zemi, vím moc dobře, jak většina současných béček dopadá. Ve výsledku moc nadšený nejsem, ale nedá se ani mluvit o velkém zklamání. Režijně je to točeno dost amatérsky a pojato divným stylem. Takovým stylem, kdy posloucháme ženskou, co vypráví své zážitky z dramatických událostí, které prožila. K tomu je to ve finále okořeněno pointou, která mi přišla trochu pitomá, ale neřešil jsem ji. Co se týče amatérského díla režiséra, zatracovat ho rozhodně nehodlám. V tomto případě jsem ocenil snahu. Akce je rozložena po celém snímku, máme tu dost přestřelek a i soubojů. Přestřelky jsou průměrné, stejně tak jako bitky, ale aspon jsem viděl JCVD v akci, kdy se pere, to mě relativně uspokojilo. K tomu obstojná závěrečná bitka JCVD vs Bernhardt. Co se týče synáčka, musím ho strašně pochválit, že si zde střihl 2 menší, obyčejnější fighty, do konce šel i proti JCVD. xD Nejvíc mě ale blažilo u srdce, že mu změnili jméno na Kris Van Damme. xDDD To jsem vše o jeho synovi napsal ironicky. ;) Herecké obsazení bylo takové normální, akorát mi tu nehorázně vadil Perer Stomare. On jako agent FBI? Vypadal spíš jako ošklivej a hloupej gangster. No, takže čistě průměrná záležitost, která se dá vidět jen jednou, ale neurazilo to. Škoda, že neměl film jiný příběh a lepšího režiséra, mohlo to být lepší. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Laco se rozepsal, já budu stručný. Zmatená píčovina bez děje navíc v akčních scénách se furt klepe kamera a je to proložený milionem střihů takže je hovno vidět. Uvažoval jsem, že dám aspoň 2*, protože je fakt, že film je aspoň hodně akční a furt se v něm střílí nebo řeže, ale mě to přišlo fádní a bez šťávy prostě mě to nebavilo.20% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Zraněný Phillip (Jean-Claude Van Damme) je přivezen na pohotovost, kde je ošetřen sestrou. Situace se vyostří ve chvíli, kdy do nemocnice dorazí ozbrojení muži, kteří ho chtějí zabít... Souboje nejsou choreograficky něco extra, ale zbytečně je degraduje roztřesená kamera a zběsilý střih. Peter Malota film režíroval a dělal koordinátora soubojů. Herci Daniel Bernhardt (Radovan Brokowski) a Kris Van Damme (Dusan) na snímku ještě dělali jako kaskadéři. Kieran Gallagher má v titulcích kredit koordinátor kaskadérů a kaskadér. Natáčení probíhalo v lokacích ve státě Mississippi. HODNOCENÍ 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický akční film, který v sobě nemá nijak zásadní nápad, ale přesto má docela dobré tempo a v závěru dovede překvapit. Není to ale po stránce akční nic výborného a u soubojů máte pocit, že ten, co dostává na prdel, se ve skutečnosti ani pořádně nebránil. Na JCVD už je vidět, že taky radši ustupuje do pozadí, protože věk prostě nezastavíš. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • Režisérsky debut kaskadéra Peter Malota v hlavnej úlohe s Jean-Claudeom Van Damme je len prehodením ich spolupráce z roku 1996 (The Quest), vtedy sedel na režisérskej stoličke Van Damme a Malota si zahral postavu španielskeho bojovníka. (beso74)
  • Počas výsluchu Suzanne príslušníkmi FBI je z nahrávky počuť, že je nedeľa, 15. augusta 2016. V roku 2016 však pripadol 15. august na pondelok. (beso74)

Reklama

Reklama