Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Říci "miluji tě" je velmi jednoduché, ale příběhy ze života vás přesvědčí o tom, že není dobré líbat každého, kdo projde okolo a je vám sympatický. A taky si dávejte pozor na partnery svých nejlepších přátel, protože čas vrátit zpátky nalze! Tři dvojice kolem třicítky zjišťují, že není polibek jako polibek a že věčná, nebezpečná a lákavá otázka nevěry může mít dojemné i kruté následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou cyničtí, chovají se iracionálně, chtějí nebo chtěli se zabít a šoustají navzájem. Svým způsobem mi to připomíná časy na koleji, tedy bez těch myšlenek na sebevraždu. Nejlepší ze všech je rozhodně bláznivá a nevkusná Marisa Tomei, se kterou není dobré si to rozházet. Nesdílím zdejší hodnocení 38%, za mě 60%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám jednu takovou menší úchylku - rád vytvářím matematickou formulací z jednoduchých příběhů zamotaný propletenec. Tentokrát máme k dispozici 7 osob: dva milenecké páry (označím je A, B), jeden manželský pár (C) a jednu mstivou slečnu (D). Pro bližší určení postav označím feministicky dámy číslem 1 a pány číslem 2. A1 žije s A2, ale také už si zasouložila s B2 a jejím občasným milencem (kromě testosteronového zbytku světa) je i C2. B1 má spokojený vztah s B2, ale po jeho prozrazené nevěře s A1 odchází bydlet do bytu patřícího A1. C1 má kromě manžela vášeň v mimomanželských vztazích s náhodnými pasažéry v letadlech, přičemž jedním z nich je i A2. Do tohoto spokojeného hexagonu zasahuje svými dlouhými prsty i D1, díky jejíž lásce v orly propagující arašídové máslo (A2) se postupně podíváme na pohřby A1, B2 a C1. Ať si o tom filmu myslí každý svoje, ale já jsem se v příjemně naladěné (a filmových hříchů neznalé) společnosti celkem slušně bavil. ()

Sidon 

všechny recenze uživatele

V případě Just a kiss jde spíše než o romantickou komedii o vykonstruovaný vztahový propletenec. Humor jsem buď nepostřehl, nebo scházel. V chování postav nemá příliš smysl hledat realističnost, postačí scénaristický záměr. Vzhledem k povahovým rysům hlavních postav nehrozí, že by jsem se s kteroukoliv blíže ztotožnil. Pozitivně u mě Stevens boduje realisticky animovanými vzpomínkovými a představovými prostřihy. Slabší průměr, který znovu vidět nemusím. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama