Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Říci "miluji tě" je velmi jednoduché, ale příběhy ze života vás přesvědčí o tom, že není dobré líbat každého, kdo projde okolo a je vám sympatický. A taky si dávejte pozor na partnery svých nejlepších přátel, protože čas vrátit zpátky nalze! Tři dvojice kolem třicítky zjišťují, že není polibek jako polibek a že věčná, nebezpečná a lákavá otázka nevěry může mít dojemné i kruté následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám jednu takovou menší úchylku - rád vytvářím matematickou formulací z jednoduchých příběhů zamotaný propletenec. Tentokrát máme k dispozici 7 osob: dva milenecké páry (označím je A, B), jeden manželský pár (C) a jednu mstivou slečnu (D). Pro bližší určení postav označím feministicky dámy číslem 1 a pány číslem 2. A1 žije s A2, ale také už si zasouložila s B2 a jejím občasným milencem (kromě testosteronového zbytku světa) je i C2. B1 má spokojený vztah s B2, ale po jeho prozrazené nevěře s A1 odchází bydlet do bytu patřícího A1. C1 má kromě manžela vášeň v mimomanželských vztazích s náhodnými pasažéry v letadlech, přičemž jedním z nich je i A2. Do tohoto spokojeného hexagonu zasahuje svými dlouhými prsty i D1, díky jejíž lásce v orly propagující arašídové máslo (A2) se postupně podíváme na pohřby A1, B2 a C1. Ať si o tom filmu myslí každý svoje, ale já jsem se v příjemně naladěné (a filmových hříchů neznalé) společnosti celkem slušně bavil. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Moralistická séria filmu zanecháva kyslú príchuť, najmä preto, že jeho boj medzi pohlaviami je tak divoko nevyvážený. 4/10 ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Žádná zábavná zábava, nic ze života, jen občasné pousmání nad hloupým nápadem, nuda k uzoufání, spoustu času nepochopitelné. Jedna hvězdička za Taye a Idinu, kvůli kterým jsem tento film sledovala. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou cyničtí, chovají se iracionálně, chtějí nebo chtěli se zabít a šoustají navzájem. Svým způsobem mi to připomíná časy na koleji, tedy bez těch myšlenek na sebevraždu. Nejlepší ze všech je rozhodně bláznivá a nevkusná Marisa Tomei, se kterou není dobré si to rozházet. Nesdílím zdejší hodnocení 38%, za mě 60%. ()

Sidon 

všechny recenze uživatele

V případě Just a kiss jde spíše než o romantickou komedii o vykonstruovaný vztahový propletenec. Humor jsem buď nepostřehl, nebo scházel. V chování postav nemá příliš smysl hledat realističnost, postačí scénaristický záměr. Vzhledem k povahovým rysům hlavních postav nehrozí, že by jsem se s kteroukoliv blíže ztotožnil. Pozitivně u mě Stevens boduje realisticky animovanými vzpomínkovými a představovými prostřihy. Slabší průměr, který znovu vidět nemusím. ()

Reklama

Reklama