Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine

  • USA I Spit on Your Grave III (více)

Nakoľko sa chce Jennifer Hills (Sarah Butler) raz a navždy preniesť cez krutosti, ktoré jej spôsobila skupinka idiotov na čele s mestským šerifom, rozhodne sa zmeniť identitu. Pod menom Angela sa presťahuje do nového mesta, v ktorom začína pracovať v Call Centre, navštevovať psychológa a pravidelne podstupovať skupinovú terapiu s ľuďmi s podobným osudom. K zbaveniu sa vidín či predstáv z minulosti, ktoré ju neustále prenasledujú, jej však začne napomáhať až nečakané stretnutie s mladou Marlou (Jennifer Landon). Tá ju začne zbavovať frustrácie špecifickou "zábavou": trestaním mužov, páchajúcich obdobné skutky, akými sa dopustili voči nej samotnej. "Obete" pre svoje hrádky nahádzajú počas samotných sedení, kde sa im vďaka poznačeným ľudom dostáva inšpirácie viac než dosť. Všetko z veľkej časti prebieha podľa plánu až do okamihu, kedy je Marla zavraždená. Táto udalosť spúšťa v Jennifer, alias Angele, pocit hnevu, ktorý si niektorí jednotlivci škaredo odskáču! Pomsta je totiž jediný pud, ktorý ju poháňa vpred. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (110)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Tak reálně je tento film asi fakt odpad! Samozřejmě ne pro tu brutalitu, neb na tu se čekalo, ale tady je prostě všechno špatně. Herci jsou příšerní, lokace jsou velice úsporné, celé je to hnusně nasnímáno a některé scény jsou ve své předvídatelnosti tak krutě natahovány, že si stihnete nad nimi i několikrát povzdechnout. Je tu bonusově jakástakás psychologická rovina, ale jednu hvězdu mohu dát opravdu jenom za Sarah Butler, do které bych svoji trubku zasunul velice rád. Ikdyž vlastně raději asi ne, že? 38% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKTEŘÍ LIDI SI ŠPINAVOST ZASLOUŽÍ. A NĚKTEŘÍ LIDI NEJSOU DOST SILNÍ, ABY JI PROVEDLI…“ /// Tak na Sarah Butler mi nevadí. To už je mnohem horší ta čekačka na rozjezd. Kikiny spolu plkaj vo údech – jako proč? Slibný momenty vymáznou ty snový fantasie, který by fungovali v péčku, ale tady mě nějak nerajcujou. Spíš mi lezou na nervy, včetně některejch lidí (v tom filmu). Hra na Zorra ujde, ale jinak je to celkem vo ničem! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moje nejmilejší pohádka je ta o dravci a o kořisti. 2.) Přemejšlím vo pomstě… 3.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlel, jestli scénář k tomuhle filmu nenapsal pan scénárista tehdy, když na něj jednoho rána přišlo trochu delší sraní než obvykle - aby se na hajzlu nenudil, vzal tužku a za půl hoďky mohl mít hrubý koncept hozený na hajzlpapír. Neboli děj filmu mi přišel nejen pitomý (vždyť to se u podobných filmů přece očekává ba žádá), ale i hrozně odfláknutý, většina scén absurdních, většina postav i jejich dialogů jakbysmet. Co chvíli jsem v pobaveném úžasu otvíral hubu a říkal si: "Opravdu je tohle myšleno vážně"? Až v průběhu filmu mi došlo, že I Spit on Your Grave 3 je přesně ten druh odlehčených brakových béček jaká mám rád, a na která je třeba hledět s jistým nadhledem. A v závěru se mi to definitivně potvrdilo - posledních asi deset minut filmu je totiž tak nádherně bizarní a fantasmagorický úlet, že jsem šel do kolen, rozkoší hýkal a chvilku i uvažoval o čtvrté hvězdě. Ale kvůli jistým drobnostem nemůžu... Například při (jinak hodně zábavné) scéně destrukce penisu čouhá hrdince několik nekonečných vteřin z huby nějaký kus plastiku, pravděpodobně prázdný obal od kapsle s umělou krví. Tak příšerná amatérština se věru ve filmu často nevidí... Na druhou stranu ale chaotičnost a absurdita děje přispívá k vydatné zábavnosti snímku - nenudil jsem se ani minutu a naopak zvědavě vyčkával, jaké další šílenosti budu v příštím okamžiku svědkem. Hodně mě pobavila nejen už zmíněná penisová "operace", ale i narážení na trubku, při kterém by jistě zaplesalo srdce Vlada Tepeše. A připočtu-li k tomu fakt, že Sarah Butler, tedy Angela Jitrenka ("džytrenka", džýzys), má hezkou vysportovanou postavičku i pěknou tvářičku, musím téhle klauniádě dát i silnou třetí hvězdu. Bavil jsem se. A doufám v pokračování, ve kterém to Jennifer/Angela teprve pořádně rozbalí! / A ostatně soudím, že plánované cenzurování "sprostých" slov v komentářích musí být KURVA zničeno! ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Sarah Butler pomsta proste pristane.Tretie pokračovanie je síce jasne najslabší článok série,no stále sa jedna aspoň o priemerný Rape/Revenge.Gore je tu bohužiaľ naozaj slabé,čo je veľká chyba.Naivné chovanie postáv a celkové herecké výkony,až na hlavnú protagonistku tiež asi moc neoslnia...Dalo sa z toho vysekať podstatne viac... 50 % ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

V rámci Rape série je tohle vlastně nejslabší článek. Naše Sarah navštěvuje psychiatra a při každém náznaku nasranosti si představuje nehezké věci. Představy však přestanou stačit a po smrti kamarádky se rozhodne vzít nože do svých rukou a kuchat kdejakého násilníka. Příběhově slabě a to velice. Chybí nám zde Rape, takže se nevcítíme do zlé situace hrdinky, ba naopak. Gore je málo, ale scénka s penisem je jedna z nejpovedenějších za poslední měsíce. Takže průměr, který spíše zklamal, ale na Sarah se pořád dobře kouká. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • To, co často prožívá hlavní postava (představy vražd), je označováno jako denní snění, což je psychologický termín popisující představy a fantazie ve bdělém stavu v reálném prostředí a čase. (TwilightAC)

Reklama

Reklama