Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine

  • USA I Spit on Your Grave III (více)

Nakoľko sa chce Jennifer Hills (Sarah Butler) raz a navždy preniesť cez krutosti, ktoré jej spôsobila skupinka idiotov na čele s mestským šerifom, rozhodne sa zmeniť identitu. Pod menom Angela sa presťahuje do nového mesta, v ktorom začína pracovať v Call Centre, navštevovať psychológa a pravidelne podstupovať skupinovú terapiu s ľuďmi s podobným osudom. K zbaveniu sa vidín či predstáv z minulosti, ktoré ju neustále prenasledujú, jej však začne napomáhať až nečakané stretnutie s mladou Marlou (Jennifer Landon). Tá ju začne zbavovať frustrácie špecifickou "zábavou": trestaním mužov, páchajúcich obdobné skutky, akými sa dopustili voči nej samotnej. "Obete" pre svoje hrádky nahádzajú počas samotných sedení, kde sa im vďaka poznačeným ľudom dostáva inšpirácie viac než dosť. Všetko z veľkej časti prebieha podľa plánu až do okamihu, kedy je Marla zavraždená. Táto udalosť spúšťa v Jennifer, alias Angele, pocit hnevu, ktorý si niektorí jednotlivci škaredo odskáču! Pomsta je totiž jediný pud, ktorý ju poháňa vpred. (*CARNIFEX*)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

hippie2222

Po tom,  co ta baba "prožila" a co udělala už nemůže být ani stín pochybností o tom že by ji to nepoznamenalo. Postraumatická stresová porucha jak vyšitá. 

Za mě to nebylo vyloženě špatné. Navíc ji to pořád seklo. 

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Hmm, tak jsem to zkusil. Tohle už je fakt kravina. Původní film zmizel. Už tu nemáme jednoznačný zlo, který musí být potrestaný, a nebohou oběť, která jenom velm drsně rozdá sviním to, o co si řekly. Máme tu vyšinutou hrdinku, která jde skoro po každým, minimálně ve svejch fantaziích, ve druhý půlce filmu už je mi vlastně úplně jedno, kdo "vyhraje", jestli naše mstitelka nebo oškliví tvorové s bimbasem mezi nohama, protože si vzájemně nemaj co vyčítat. Jo, rozříznutej párek ok, ale víme jistě, že opravdu tenhle typ byl vinen vraždou tý buchty? Ne, nevíme nic, jenom to, že naše dylinka je vo tom přesvědčená. Jakmile nastupuje pochybnost a rezignace na "in dubio pro reo", jsme v jiným žánru a nějakej masakr přestává mít ospravedlnění, sorry jako. Jednu hvězdu dávám za debilní fráze jalový psycholožky na skupině, protože dost často přesně tímhle neúčinným způsobem jejich "terapie" probíhají, teda těch, co nejsou ochotný jít v poznání dál, než co jim natloukli do makovice na filosofický fakultě. Ztráta času. A někdy se ještě kouknu na ten megaodpad původního režiséra, čili na "čtyřku", abych měl sbírku úplnou. Třeba se mi to nakonec bude líbit víc než tohle, kdo ví? :)

na příspěvěk reagoval SeTTi

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To bude nejspíš v tom Deja Vu... která bude nejspíš mapovat celou histerii předešlých dílů jako film o filmu z komentářem režiséra který bude pro ozvláštnění mluvit čínsky. :D

 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Logika hollywoodu: dělat pořád to samé dokola, dokud to vydělává a protože lidi na to chodit budou a navíc náklady na film budou cca 20 dolarů, takže to prostě vydělá... 7. díl série obohatí o 3D, 8. díl se bude odehrávat ve vesmíru a 9. díl nás vezme napříč historií, protože cestování časem je cool!

na příspěvěk reagoval rollman1, rollman1, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Bude tam aspoň víc lídí? Už se mi to mstění začíná docela zajídat... chce to něco nového, než pořád ten samí děj co se opakuje do zblbnutí.  GORE jsou fajne... ovšem ta logika mlátí dveřmi od mrazáku. Prostě na bodu mrazu... O_o

 (hodnocení, recenze)

Ta borka z jedničky se bude mstít spolu s jinou ženskou, kterou znásilnili... takže více či méně to samé, ale dává to smysl + trailer

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Podle mě to je (nejspíše aj bude) zbytečné kopírování originální jedničky.... :-)

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Pro mě zajímavá i překvapivá novina :) Podle děje bude hl. Hrdinka ta z prvního filmu.  Uvidíme, každopádně, tomuhle věřím.

Lenina666

Lenina666 (hodnocení, recenze)

Mělo by to vyjít někdy v říjnu v USA, taky jsem zvědavá, co z toho udělaj. Předchozí díly se mi líbily, tak uvidíme.

Reklama

Reklama