Reklama

Reklama

Honest Guide

(pořad)

Obsahy(1)

Pořad Prague Guide, se zaměřuje na zahraniční turisty, kterým ukazuje Prahu očima autorů Janka Rubeše a Jana Mikulky. Pořad se vysilá jak na serveru YouTube, tak na českém Stream.cz, kde je opatřen českými titulkami. (Stream.cz)

Recenze (25)

boshke 

všechny recenze uživatele

Ne vždycky člověk musí s Jankem souhlasit (za ten věčný půllitr Plzně bych mu nejraději urazil pazouru), ale je to ostatně jeho projekt, kde presentuje svoje názory. Velmi záslužný pořad. Ostatně jako v podstatě každý od Janka. Turistům ordinovat povinně! 80% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad nejen pro zahraniční turisty v Praze. Janek je sympaťák a jeho slovní projev je příjemný. Občas je to i vtipné, skoro vždycky se ale divák něco zajímavého dozví. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Tento publicistiký pořad patří k těm užitečnějším na českých webech a držím pěsti Janku Rubešovi a kolektivu, aby vytrvali a dál s nadhledem komentovali a vybírali zajímavosti nejen o Praze, které se nehodí jen turistům. [ PŘÍBĚH:X /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Až si bude někdo zase stěžovat na zhýralost českého YouTubu, nechť si pustí pořad Honest Guide. Pro nepříznivce či nepříliš zdatné uživatele anglického jazyka je tento superedukativní, superzajímavý i mnohdy skvěle lidsky vtipný návod, jak si patřičně užít nejen Prahu, spíše přístupný na Streamu, já si jej ale pro krásně srozumitelnou angličtinu dopřávám bez titulků a s tím, že trávím většinu svého nynějšího života v Praze, shledávám všechny poskytnuté informace nesmírně cennými. ()

šerminator 

všechny recenze uživatele

Je to krátké, vtipné, výstižné. Navíc Janek je dost sympaťák se smyslem pro humor a občanskou zodpovědnost (viz taxíky, směnárna). Moc pěkně natáčeno. A docela by mě zajímalo, jaký to má ohlas v zahraniční, pro které je to expilitně natáčeno. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

A ,že Českí a Slovenskí YouTuberi nič nevedia! Užitočnejšiu reláciu som jakživ nevidel. (Honest Guide je síce Stream.cz relácia ,no najväčší hype zažíva na YT takže ju berem ako YouTube show.) Doporučujem ako pre Pražských domácich tak pre cudzincov zo zahraničia (keďže je seriál po Anglicky ,čomu ja vďaka skvelému prízvuku "Honest Guida" perfektne rozumiem) a taktiež pre Slovákov a Čechov ,čo sa chystajú do Prahy a chcú sa vyhnúť všetkým turistickým pastiam a Scamom. A som rád ,že to svoj účel spĺňa pretože pod videami vidím samé vďakovné komentáre od cudzincov. Preto tomuto tak trochu amatérskému počinu dávam nekonkurečných 100% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Janek Rubeš, Honza Mikulka to je skvělá a sympatická dvojice. Jejich přístup je profesionální, informace vtipně podané, nicméně přitom trefné a pravdivé. Za mne plný a spokojený počet hvězd. ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele

Janek Rubeš sice přebírá neuvěřitelné vlezlý youtuberský styl videí, ale ta jsou dobře udělaná, informačně poměrně hodnotná a zábavná, takže, proč ne. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele

Janek dělá práci za policii, Městskou policii,Magistrát hl. města Prahy a všechny, kdo jsou za pořádek v Praze zodpovědni a z jakéhosi neznámého důvodu (úplatky?) na to kašlou a tudíž jsme v cizině i 29 let po revoluci za odpad východní Evropy. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Rubeš změnil taktiku a funguje to i takhle. Pozitivní, humornou formou ukazuje to nejlepší v Praze a ukazuje i na to nejhorší. Pro turisty neuvěřitelně nápomocný pořad, který by měl být povinný každému, kdo se vydá do Prahy, nejen cizinci. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Aneb jak pár nadšených mladých lidí dokáže za pár šlupek prezentovat republiku lépe, jak ministerstva a všelijaké agentury financované z daní. Je to fajn pořad i pro našince, málokteré město má takhle komplexní a hlavně "honest" příručku pro turisty. 5/5 ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele

Duo Janek Rubeš a Honza Mikulka tohle prostě umí. Začal jsem se na ně dívat už při jejich začátcích na streamu a pořád mají kvalitní kontent. Už několikrát mi ukázali kam v Práglu zajít nebo kde se dobře napít a najíst. Pořad je koncipovaný pro cizince, ale Češi nepražáci a vlastně i Pražáci si tam svoje taky najdou. ()

maresakjan 

všechny recenze uživatele

Janek je borec, škoda, že asi tolik lidi z ciziny si tento seriál nepouští, sám jsem si nikdy žádný seriál o mé budoucí destinaci nepustil, ale díky Jankovi možná začnu!! Pokračuj v práci dál :) ()

Reklama

Reklama