Reklama

Reklama

Honest Guide

(pořad)

Obsahy(1)

Pořad Prague Guide, se zaměřuje na zahraniční turisty, kterým ukazuje Prahu očima autorů Janka Rubeše a Jana Mikulky. Pořad se vysilá jak na serveru YouTube, tak na českém Stream.cz, kde je opatřen českými titulkami. (Stream.cz)

Recenze (25)

UncleMorty 

všechny recenze uživatele

"Praha je jediný civilizovaný místo v čechách" - Pražáci co v životě nevytáhli paty z města. Jankovi fandím už od dob kdy ještě jeho pořady sídlily na streamu a je až k neuvěření jaký bizár a hnus se děje v hlavním městě, které je dlouhodobě nejvyhledávanějším městem na světě co se týká památek. Počítaje jednou turistickou pastí konče podvodníkama na ulici. ()

Bezejmený 

všechny recenze uživatele

Povinnost (nejen) pro turisty! I já děkuji za objevení zajímavých míst v Praze, o kterých jsem vůbec netušil (Colloredo-Mansfeldský palác napiříklad). Záslužná práce v podobě ukázání a boje proti různým formám tourist traps (směnárny, taxíky, obchody, restaurace, stánky, mniši apod... ) a bullshits (obchody plné nejen sovětských suvenýrů na hlavní ulici, trdelníky, "historická auta", šílená reklama apod.). Držím palce do budoucna a přeji Jankovi a Honzovi co nejvíce odběratelů a sledujících. ()

Reklama

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele

Duo Janek Rubeš a Honza Mikulka tohle prostě umí. Začal jsem se na ně dívat už při jejich začátcích na streamu a pořád mají kvalitní kontent. Už několikrát mi ukázali kam v Práglu zajít nebo kde se dobře napít a najíst. Pořad je koncipovaný pro cizince, ale Češi nepražáci a vlastně i Pražáci si tam svoje taky najdou. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

A ,že Českí a Slovenskí YouTuberi nič nevedia! Užitočnejšiu reláciu som jakživ nevidel. (Honest Guide je síce Stream.cz relácia ,no najväčší hype zažíva na YT takže ju berem ako YouTube show.) Doporučujem ako pre Pražských domácich tak pre cudzincov zo zahraničia (keďže je seriál po Anglicky ,čomu ja vďaka skvelému prízvuku "Honest Guida" perfektne rozumiem) a taktiež pre Slovákov a Čechov ,čo sa chystajú do Prahy a chcú sa vyhnúť všetkým turistickým pastiam a Scamom. A som rád ,že to svoj účel spĺňa pretože pod videami vidím samé vďakovné komentáre od cudzincov. Preto tomuto tak trochu amatérskému počinu dávam nekonkurečných 100% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* Tento publicistiký pořad patří k těm užitečnějším na českých webech a držím pěsti Janku Rubešovi a kolektivu, aby vytrvali a dál s nadhledem komentovali a vybírali zajímavosti nejen o Praze, které se nehodí jen turistům. [ PŘÍBĚH:X /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Pořad s názvem Honest Guide, který se vysílá na internetové televizi Stream.cz, zabodoval na Zagreb Tourfilm Festivalu 2017. Oceněni byli Janek Rubeš a Honza Mikulka, kteří pořadem provázejí a ukazují bez servítků turistické nástrahy hlavního města. (Zdroj: Stream.cz)

Reklama

Reklama