Reklama

Reklama

Recenze (4)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak tady druha sérka začala mnohem líp. Začal nový nový příběh, nové všechno.Dům byl dobrej a nejlepší byla 2 místnost. Zatím to vypadá zajímavě. ()

Reklama

space weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Channel Zero začíná novou, druhou sezónu. Tentokrát s úplně novým příběhem a novým obsazením. První díl zaujal, takže dá šanci i druhému. Objektivně je to na silné 3*, ale abych nalákal další diváky, dávám 4* PS. název první části "This is not Real" odpovídá tomu, co jsem viděl. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se k té druhé sérii Channel Zero dokopal a popravdě jsem od ní měl velká očekávání, jelikož NoEnd House je jedna z mých vůbec nejoblíbenějších creepypast a její námět včetně skvělých nápadů v jednotlivých "místnostech" jsem si naprosto zamiloval, takže jsem se těšil, jak krásně se to přenese i sem... A místo toho jsem dostal totálně mdlé cosi, které si z creepypasty bere strašně málo a nedokáže přijít absolutně s ničím zajímavým. Má to unylé a hrozně nudné tempo, má to naprosto nezajímavé postavy, děsivé je to asi tolik jako Flanaganovy přeceňované horory - a přesně tohle všechno je to úplně poslední, co by se k tomu námětu hodilo. Asi si zase přečtu nebo poslechnu tu creepypastu, ať si po tomhle spravím chuť... Lepší 1* ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama