Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Keď sa v meste objaví legendárny No-End House, ktorý je hitom internetu a každý tínedžer chce strašidelný dom navštíviť, Margot (Amy Forsyth) neváha a do domu sa s kamarátmi vyberie. Dom má šesť izieb a každá z nich je desivejšia, než tá predchádzajúca. Taktiež sa vraví, že z domu sa nikto po vkročení do poslednej miestnosti, ktorá je najstrašidelnejšia zo všetkých, nevrátil. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2 rada byla v porovnání s 1 lepší. Lepší herci, lepší příběh, lepší prostředí i atmosféra a celkově mě to dost překvapilo. Začátek se jevil jako hodně zajímavý, pak když jsme se dozvídali souvislosti jsem byl lehce zklamán. Zkrátka jsem si představoval něco úplně jiného, respektive jsem myslel, ze se seriál bude ubírat poněkud jinak, ale jinak v podstatě l, když se nad tím zamyslím, tak příběh a děj druhé řady je opravdu slušný a zajímavý. Je to spíše o úhlu pohledu. Asi jako když čekáte maso a dostanete těstoviny, který jsou ale skvěle uvařené. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď sa v ich meste objaví legendárny No-End House, ktorý je hitom internetu a každý tínedžer chce tento strašidelný dom navštíviť, Margot (Amy Forsyth) neváha a do domu sa s kamarátmi vyberie. Dom má šesť izieb a každá z nich je desivejšia, než tá predchádzajúca. Taktiež sa vraví, že z domu sa nikto po vkročení do poslednej miestnosti, ktorá je najstrašidelnejšia zo všetkých, nikto nevrátil. - Oproti málo záživnej prvej sérii krok dopredu a dovolím si povedať, že v tomto prípade sa Syfy kanál dokázal vyrovnať aj slabším seriálom z konkurenčných amerických staníc. Na rozdiel od prvej série je hlavná postava velmi sympatická, tvorcovia viac zapracovali na desivosti príbehu a atmosféra bola vystavaná funkčne, takže som s touto sériou spokojnejší ovela viac a zaslúži si lepšie hodnotenie. No-End house vyzeral parádne a tvorcovia sa pekne pohrávali s hranicou reality a predstavivosti. Celkovo sa jeseň kanálu Syfy dosť vydarila, takže dúfam, že na rovnakej vlne bude tento kanál pokračovať aj budúci rok. + herečka z Torment, A Christmas Horror Story a Lizzie Borden: The Fall River Chronicles + herec z American Horror Story a The Invitation + herečka z Cult of Chucky + herec z Wrong Turn 4 ()

Reklama

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím, je to originální, ale nijak zvlášť mě to nechytlo. Oproti první sérii. Možná tím, že v této nejsou postavy, které by mi přišly autentické (a to ani ty, co nejsou doslova umělé) a zajímaly by mě. Kromě dvou dílů si člověk prostě jen připadá jako zavřený v lunaparku. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacatek byl uplne perfektni, po prvni serii jsem byl hodne na vazkach, jestli pokracovat, protoze to byla fakt patlanina. Tady me to chytlo hned od prvni sceny. koncem 4. dilu a 5. jsem si rikal, ze to zase upada, ale finale se zase vydarilo na vybornou. Vsechno, od hereckych vykonu az po kulisy, tak jak melo byt a dotvarelo to perfektne celej pribeh. Ty postavy se nevyvijely uplne jak jsem si predstavoval, ale slo to taky dobrym smerem. Jestli nekdo zacina s Channel Zero, urcite doporucuju preskocit prvni serii a zacit druhou. :D ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama