Reklama

Reklama

Chlapi

  • USA The Guys
Trailer

Obsahy(1)

Kapitán hasičů Nick přišel v tragédii World Trade Center 11. září 2001 o osm mužů. Teď má složit a napsat řeč na jejich počest, která by byla upřímná, vyrovnaná a s trochou humorného nadhledu. Bezradný požádá o pomoc novinářku Joan a společně hledají slova, která by ocenila odvahu a velké hrdinství těchto mužů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

kikinozka 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Anthony LaPaglia tu roli zahrál vážně skvěle, snad bych i uvěřil, že tím kapitánem skutečně byl. Nemá to žádný velký děj, ale na zamyšlení, že tisíce mrtvých není jen hloupá statistika, ale že každý z těch mrtvých byl v něčem jediečný, je to skvělé. "Chlapi" podle mě řeknou o oné tragedii více než všemožné dokumenty a záběry letadel a o to tvůrcům zajisté šlo. ()

Trisha 

všechny recenze uživatele

Klobou dolů před všema, kdož tohle strávili až do konce..! já se pochlubit nemůžu. Američané,kteří se litují, kde můžou je jedna věc, ale co je moc, to je příliš... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém New Yorku. (Terva)
  • Režisér Jim Simpson si ve filmu zahrál manžela Joan (Sigourney Weaver) a Charlotte Simpson si zahrála Joaninu dceru. Ve skutečném životě jsou to opravdu manžel a dcera Sigourney Weaver. (Terva)

Související novinky

Dva filmy o 11.9.2001

Dva filmy o 11.9.2001

08.07.2005

Udalosti z 11. septembra 2001 boli pomerne dlhú dobu do istej miery tabuizovanou témou a filmári sa jej akosi vyhýbali. Niet sa čomu čudovať, keďže verejnosť - predovšetkým americká - bola pomerne… (více)

Reklama

Reklama