Reklama

Reklama

Recenze (6)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nieže by som sa o Deodata nejako extra zaujímal, ale myslel som si, že už je dávno mŕtvy. Reálne - nielen filmársky. A on si tu zrazu bez okolkov vypustí akúsi naivnú modernú variáciu (resp. miestami takmer paródiu) na 70tkové giallo, alebo čo to vlastne malo byť.. Mne to prišlo až bizarne blbé, ale v podstate ma to bavilo, no tak sa obávam, že budem jediný a že Deodato môže filmy takejto „kvality“ režírovať aj zo záhrobia. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli obnažené zbrojní pasy! Film evokuje italskou tvorbu 70. let, ale ani ne tak giallo, jako spíše postapokalyptický žánr - když postavy procházejí místy, kde se povalují podivné existence a nevidíte normálního člověka, máte pocit, jako by to bylo z jiného světa. Škoda, že ještě větší prostor nedostala dekadentní party, protože ta je příjemně bizarní. A jelikož má film ve jménu baladu, tak je jasné, kam bude směřovat. Vina si žádá trest! Kromě nahoty dojde i na krev, byť Deodato s ní šetří. Přesto práce s nožem je velmi pěkná. Především Gabriele Rossi mi přišel, že byl po celou dobu sjetej, ale možná to jen tak dobře hrál. Film rozhodně! ne pro každého, mainstreamový divák by se mu měl vyhnout. Poslední čtvrt hodina je intenzivní. Velkou pochvalu si zaslouží klasik Simonetti, anžto jeho hudba je skvělá. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Poslední film/Horor od Deodata, na který jsem se těšil snad dva roky, až ho uvidím (thx za tittle Vig520). Po zhlédnutí, jsem ale dost zklamaný. Úvodní párty a následná scéna v bytě (střep v noze a poblité kozy), byla celkem slušným rozjezdem, ale dál už to byl jen "detektivní" zfetovaný bizár, plný nesmyslů, zbytečných keců a scén. V polovině, jsem se už začínal nudit. Za zmínku tu stojí krásná Carlotta Morelli alias Lenka z Čech, která se nebála nahoty, scéna znásilnění a shozená babka. Čekal jsem ale rozhodně víc. (odpočívej v pokoji Ruggero, tvoji Kanibalové, navždy v mé topce) 25. hodnocení  ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Italský snímek „Ballad in Blood“ je poměrně explicitní, a to jak v případě nahoty, tak i v případě násilí. A musí se nechat, že Carlotta Morelli i Noemi Smorra byly vybrány skvěle a hezky se na ně kouká. Gore už tak dobře nefunguje, krev tu má zvláštní barvu, ani scénář není zrovna něco skvělého, není zde nějaké nečekané odhalení, i když se o to autor snažil, ale snímku se prostě musí nechat, že je tak příjemně divný. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Co k tomu napsat další snímek ze seznamu chci vidět od kterého jsem nic nečekal. A byl jsem překvapen jak lehce a dobře se na Ballad in Blood koukalo. Celý film dost rychle utekl a mě bavilo se na něj koukat. Dvě krásné herečky dva herci jeden byt + záznam z kamery a já byl zvědavý co z toho všeho vlastně vznikne. Nakonec dost dobrá podívaná a já nemůžu a ani nechci dát horší hodnocení než jsou 3*. 55% ----- 6/10 IMDb ()

Reklama

Reklama