Reklama

Reklama

Moby & The Void Pacific Choir - Are You Lost in the World Like Me?

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2016, 3 min

Režie:

Steve Cutts

Hudba:

Moby

Hrají:

Moby
(další profese)

Recenze (7)

whack 

všechny recenze uživatele

Nie je pokrytectvo, ak komerčná kapela kritizuje konzumerizmus. Nie je pokrytectvo, ak tento klip práve pozeráš na mobile. Nie je to agitka o návrate na stromy. Je to o totálnej apatii dnešných ľudí voči okolitému dianiu, ktorá neprináša vôbec svetlé vyhliadky do budúcnosti. Nie si stratený/á v tomto svete tak, ako ja? ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Děsivě upřímný animovaný videoklip o současném stavu společnosti. Na několika málo minutách dostanete naservírovány snad všechny současné společenské nešvary, až se jeden zastydí. Myslím, že se v tom najde úplně každý... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* tak výjimečně hodnotím a komentuju videoklip, ale tu není zase tak podstatná hudba, když je animátorem Steve Cutts, takže jde zase o sociálně kritický kraťas. Možná se ale díky videoklipu dostává do většího povědomí konzumní společnosti. Kdo zná jeho ostatní dílka, tak nepřekvapí a možná i otevře oči. Pustit si ho můžete třeba tady. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 3 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Zrkadlo dnešného sveta. Ľudia sú zaslepení technológiou a kašlú na okolie a na priateľov. Každý sa tu nájde. Zaujímavé spracovanie na štýl temnej grotesky z 30. rokov 20. storočia s hudbou od Mobyho. Treba však filtrovať všetko. ()

Dedincan 

všechny recenze uživatele

Ďalšia Cuttsovina zobrazujúca zopár neduhov aktuálnej spoločnosti, tentoraz v pozadí s príjemnou Mobyho skladbou. ()

Reklama

Reklama