Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nightmare, zlý vládce dimenze snů, je odhodlán ovládnout celou Zemi a převzít kontrolu nad lidstvem tím, že populaci Země změní v monstra. Dokáží Doctor Strange a Hulk s pomocí strašidelné varianty Howling Commandos z S.H.I.E.L.D.u zabránit tomuto ďábelskému plánu? (Caszidy)

Recenze (10)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Hulk dostava v marvelovkach menej priestoru ako ostatný, tak ho našrobovali aspoň do animáku. K tomu mu prihodili partáka (Doctor Strange), ktorý sa iba rozbieha na striebornom platne a tak nie je od veci ho postaviť vedľa Hulka. Ak mám pravdu povedať, moc ma to nebavilo, vedľajšie postavy nič moc, príbeh ma tiež vôbec nezaujal, Hulk je klasický hromotlk a tak zaujal aspoň Doctro Strange. Slabota, ale dá sa to pozrieť. Na druhu stranu som si aspoň znovu potvrdil, že DC je v animákoch proste o stupeň lepšie. 60% - 3* ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ústředními hrdiny halloweenského speciálu jsou Avengři Doctor Strange a Hulk, kteří musí zabránit Nightmareovi ze snové dimenze, aby si podmanil Zemi. S tímto úkolem jim pomáhají členové paranormální jednotky organizace S.H.I.E.L.D. Warwolf, Nina Price, Man-Thing a Jasper Sitwell. Marvel se evidentně snaží udat Doctora Strange na všech frontách. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Hulk smash, Dr. Strange pořád něco vyvolává, nebo zaklíná a pomáhá jim nesourodá partička kladných monster. Čistý průměr, kdy nejnápaditější jsou asi scény se zombie agentem. Skutečně zcela spotřební dílko, které po zhlédnutí zřejmě rychle zapomenete. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Opět Marvel ukazuje, jak jim týmovky jdou od ruky, i když se kolem Hulka a Dr. Strange motají monstra. Chybí tomu lepší příběh, jako tomu bylo ve vynikající Neznámé planetě, ale i tak souhra funguje. Gradované finále chybí, ale nakonec dobře odvedená práce, včetně krásné animace......6/10 ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Marvel prostě animáky neumí tak jako DC (i když to si bohatě kompenzuje v kinech), ale oproti loňskému vánočnímu filmu je tenhle halloweenský skutečně zlepšení. Není to tak uhozené a hostování méně známých postav je fajn. 60 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem ani nečekal, že tohle bude nějak super. Prostě je to jen další animák natočený podle komiksové předlohy, respektive s komiksovými postavami. Fajn je, že se tu představují postavy, které nejsou až tak známé, i když jen ve vedlejší roli. Strangovi asi lepší službu udělá přece jen film, který jde do kin. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabučké, ale dalo sa s námahou dopozerať. Tak ako Marvel valcuje DC v hranej tvorbe, tak DC valcuje Marvel v animovanej tvorbe, je to holý fakt, s tým sa nedá nič robiť. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Marvel ty kreslený filmy moc neumí, tohle mělo nápad, dobré postavy a potenciál nenaplněn. Animace nebyla špatná, vlastně ani hudba. Škoda 55% ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Určitě je to lepší než minulý vánoční animák co jsem viděl s Avengers kde bojovali proti Lokimu a jakémsi ledovém obrovi http://www.csfd.cz/film/417048-marvel-s-super-hero-adventures-frost-fight/komentare/za to plus.Příběh je dobrý a potěší i účast Dr Strange, který zde má daleko lepší roli než v hraném filmu. Potěšila mě i absence tupého marvelovského humoru určeného pro puberťáky což je pro mě osobně velké plus. ()

Reklama

Reklama