Reklama

Reklama

Krvavé písky

  • USA It Stains the Sands Red
Trailer 1

Ve víru zombie apokalypsy se Molly, zoufalá žena z Las Vegas, ocitne v poušti, kde je ponechána napospas hladovému zombie, který je jí v patách. Zpočátku se jí daří držet si před svým nemrtvým pronásledovatelem náskok. Jakmile si však uvědomí, že zombie nepotřebuje spát ani odpočívat, její útěk se rychle promění v noční můru. S docházejícími zásobami sužována drsným prostředím, Molly bude muset sebrat poslední zbytky svých netušených sil a stanout tváří v tvář nestvůře i vlastním démonům, které ji celý život pronásledují. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

castor 

všechny recenze uživatele

Když se to objevilo, těšil jsem se. Když se objevily první reakce, nadšení lehce opadlo. Po zhlédnutí je mi jasné, že zapomenu, a to poměrně velmi rychle. Ono to celé má solidní potenciál a celkově může spojení zmalovaná uřvaná blondýna, co si ráda šňupne, vyprahlá půda, oslepující sluneční paprsky a vytrvalá kulhající zombie za zadkem („Jsi zasranej stalker, víš to?“), bavit. Oběť pronáší slušné hlášky, tvůrci občas potěší solidním nápadem i spolehlivou řemeslností, ale vesměs je to rutinní záležitost, které by slušelo být v poušti tak o dvacet minut kratší dobu. Někde na úrovni tří dietních hvězd. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že keď počas zombie apokalypsy, uprostred púšte, dostane poruchu na vozidle, vyhne sa veškerým problémom zostatku civilizácie v boji s nemŕtvymi. Lenže Molly (Brittany Allen), ako mladú "feťáčku" a striptérku, neustále pohybujúcu sa na hrane zákona, v tomto prípade nebudú prenasledovať bežné starosti drobnej kriminálničky, no zato absolútne atypický "stalker", ktorý túži po jedinej "veci": jej vnútornostiach ... Tak tá prvá hodina mi prišla rozhodne vtipnejšie ako dianím podobný "kraťas": The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon. Veľmi podobné, no pritom na míle vzdialené. Gore scén nie je veľa, no keď sa objavia, sú výborne prevedené, čo je spolu s občasnou dramatizáciou či štýlovým oblekom s talianskym strihom ;) pre záporáka, solídnym plusom. Navyše, niečo obdobné tu vďaka originalite nápadu už dlho nebolo, takže Ja som až na ten jeden spackaný zvrat, viac než dosť spokojný. Fakt škoda, že inak pomerne kvalitne spracovanú zombáreň ovplyvnila takáto deibilná pasáž - 60% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ej, škoda, preškoda. Ak by som mal totiž hodnotiť prvú polovicu hororu, bolo by to jednoznačne za 5*. Niečo tak osviežujúce a originálne v tomto žánri sa totiž až tak často nevidí. Predstavte si ženskú, ktorá musí prejsť 30 km po púšti a prenasleduje ju jeden otravný zombík. Samozrejme si vie vtipne poradiť so všetkým (dve scény ma pobavili) a do toho celú dobu vtipne hláškuje. Proste bomba, mohlo sa to pokojne volať "It Follows 2". Najviac mi tej kočky bolo ľúto, keď sa jej minuli cigarety, to by som na jej mieste asi neprežil. Síce som tušil, že to režisér v takomto duchu neudrží do konca, ale možno by mi nevadilo, keby takto prebiehal celý film a tvorcovia by tam postupne pridávali jeden vtipný moment za druhým. Pretože v záverečnej tretine sa to zmenilo na neskutočnú stupiditu. Prečo takto pohnojili dobre rozbehnutý horor, PREČO??? V zlomku sekundy ma to prestalo baviť, a aj nad záverečnými akčnejšími minútami som už len mávol rukou. Už dlho ma niečo takto nemrzelo, ale je to len môj názor. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě, co všechno jsou tvůrci filmů schopni vymyslet. Poměrně nehezká smažka, která to drandí v zánovním Porsche s nějakým černým borcem po pusté dálnici, se hodně rychle dostane do sraček. Přítel dostane čouda od 1, slovy jednoho, zombíka, který ji pak nahání napříč celou tundrou. Ona ho pak láká nasáklým tampónem a myslí si, že si tím zachrání kůži. Co se děje dál, to snad ani netřeba dodávat. Pár nechuťáren tu ještě přibude. Nicméně uznávám a chápu, proč tento film na jistých tematických festivalech vytvořil mírné kladné pozdvižení. Nápad to není úplně špatnej a možná někoho, kdo má podobný styl, jistě i potěší. Je hodně zajímavý sledovat, co někteří scénáristé a režiséři drží v hlavě. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Uvedu zdejší anotační žvásty od Cinemaxu na pravou míru. Ona zoufalá žena je vylízaná kurvoidní husa s nosem věčně bílým od koksu. Její hladový nemrtvý pronásledovatel je spíš směšný paňáca než děsivá bestie, navíc mizerně namaskovaný - každý zombie-komparsista ve Walking Dead má větší šmrnc. Vír apokalypsy si divák může leda domýšlet - nevidíme z něho ani prd. Noční můra čeká spíš na diváka, protože poslouchat neustálé mongoloidní monology naší husy je masakr. A vrchol všeho - nejenom že zombieho při spoustě příležitostí nezabije šutrem do hlavy, ona k němu naopak ještě přilne a začne ho chránit. "Nestvůra" jí to oplácí ochočenými psími pohledy a v rámci svých schopností i poslušností. A zasutí démoni? No co by, bejby u pěstounů... Na druhou stranu krásné polopouštní exteriéry a vlastně i svým způsobem neotřelý syžet, takže jednou se to vydržet dá. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Myšlienka vytvorenia filmu, v ktorom je po väčšinu času jeden zombie, sa v hlave tvorcov zrodila po tom, čo videli horor World War Z (2013), v ktorom sú tisíce zombies. Oni chceli byť odlišní, a preto sa rozhodli obsadiť čo najmenej nakazených. (Marceloo)
  • Herečka Brittany Allen (Molly) nosila topánky s vysokým podpätkom nielen v púšti, ale aj mimo natáčania. (Marceloo)
  • Do hlavnej úlohy mal byť pôvodne obsadený muž. (Marceloo)

Reklama

Reklama