Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři mladé ženy, které byly neodlučitelnými kamarádkami, se vrátily domů na sraz ze střední školy s plánem odkrýt časovou kapsli. Ta skrývá jejich nejhlubší a nejtemnější tajemství, které by přineslo klíč k odhalení tajemství skrývající se za tragickou smrtí jejich nejlepšího přítele, před deseti lety. (TV Prima)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Skupina přátel po škole objeví, že smrt jejich spolužačky nemusela být náhoda a začnou být ohrožovány neznámým útočníkem. Základem hororového žánru jsou zranitelné vyděšené ženy. Pěkně jim to ladí. Divákovi nejsou informace jak to tedy je odhalovány ani náznakem a po většinu filmu tak trpělivě čeká na konec. ()

schizmo odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem to ale klikař! Už podruhé během týdne jsem se dopředu nepodíval na hodnocení filmu (34%), čímž jsem si vysloužil nevšední filmové překvapení. Člověk už po pár minutách ví, že s filmem není něco v pořádku, ale vrozené sebemrskačství ho nutí tu hrůzu dokoukat, což se u tohodle pekla docela vyplatilo! Tady je špatně snad úplně všechno, ale za zmínku stojí hlavně velmi nepodařené (ne)herecké výkony, produkce jak z peruánské telenovely a především nesmírně blbej scénař, kterej je děravěj jak řešeto. Nejlepší je samozřejmě pointa celého filmu, kterou je ženský kolektiv :D. Prej kamarádky! By mě zajímalo, kolik tzv. dívčích přátelství by se v tomhle našlo. Člověk je divnej tvor, ale když se vyskytne seskupení více, než jedné ženy na malém prostoru, začínají se dít věci. Pak je jasný, že se sahá po nejrůznějších metodách, jak dosáhnout svého. Nebudu vás napínat, výsledkem celého příběhu je, že se slepice z bohatých rodin poklobou, protože si navzájem záviděj prachy, borce, prestiž. Je to tedy docela vymazlená kombinace lidských vlastností výběrových kvalit, finální tyjátr už je vyloženě k popukání. Jen nevím, jestli mě víc uráží zpracování filmu nebo to, co dámy předváděj... ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Je mi lito, ze to musim napsat, ale tohle je nejhorsi film, jaky jsem videla. Vubec me to neoslovilo, spise me to trochu strasilo a dlouho jsem musela premyslet nad nekterymi nelogickymi scenami v zaveru filmu. Ano, dokoukala jsem to az do konce. V prubehu se na to jeste dalo divat, ale u konce jsem uz jen zirala.. ()

Reklama

Reklama