Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdysi dávno žila Louise, která měla za kamaráda kouzelníka. Jeho poslední trik jí však zanechal hořkou pachuť v ústech. Zmizel v závoji kouře… a nikdy už se znovu neukázal. To byla pro mladou ženu příliš silná káva. Louise je zdrcena žalem a poslána do psychiatrické léčebny. O devět měsíců později porodí chlapečka Angela, který má neuvěřitelný dar – je neviditelný. Aby ho ochránila před krutostí okolního světa, rozhodne se jeho existenci tajit. Angel vyrůstá docela normálně, dokud nepotká Madeleine, nevidomou dívku ze sousedství. Oba se do sebe záhy zamilují a stane se z nich nerozlučná dvojice. Madeleine ale stále nemá o Angelově neviditelnosti ani tušení. Jednoho dne mu však oznámí novinu, která jim obrátí životy vzhůru nohama – brzy zase získá zpět svůj zrak. (Cinemax)

(více)

Recenze (6)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak jako hodnotit film o ženský, který se narodí neviditelný dítě a ještě se tu všichni herci tváří jak po fetu? Nechtěl jsem bejt ignorant a tak jsem hledal poselství. To jsem ale nenašel. Takže jediné, co tu tak nějak stojí za zmínku je decentní vizuálno a kamera. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

pohádka pro dospělé,je hezké věřit v dobrý konec a dočkat se.Příjemná Fleur a příjemný hlas Angela..Jeho "je taime" znělo opravdu sexy ()

Reklama

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Komentár kolegu Malarkeya vo mne vzbudil zvedavosť. Je výstižný, ale veľmi mierny. Je to film sám pre seba, ktorý nielenže priemernému divákovi nič nedá a unudí. Anjel ide ešte ďalej: on totiž diváka najprv prekvapí, potom privedie do nemého úžasu, že to vôbec niekoho napadlo natočiť a pomerne skoro vás tak nas..e, že budete chcieť vyhodiť televízor von oknom. Ale prepnúť je lacnejšie. ()

hippiesak 

všechny recenze uživatele

Jakože-cože? :) Jsou jen dvě možnosti. 5 hvězd nebo žádná... Ne, kecám. Je to super. Je to teda hooodně uměleckej počin, zvuk originál + titulky. Ono se tohos stejně moc nenakecá (opak Amélie z Montmartnu, kde se titulky nedají stíhat ani číst :) ). No, je to úlet, ale je to velmi příjemná změna od toho, čím nám masíruje Holywood, HBO stanice a podobné. Prostě něco úplně jinýho, plnýho něhy, napětí, mystérie, lásky. Na večerní úlet před spaním, 75 minut, jo. Mimochodem jsem to objevil zrovna na HBO GO :) ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama