Reklama

Reklama

Plán B

  • Německo Plan B (více)
Trailer

Obsahy(1)

Tři experti na bojová umění se vydají hledat poklad, s jehož pomocí by mohli zachránit svého nejlepšího kamaráda. Brzy se ocitnou ve víru vyřizování účtů s cílem sejmout jednoho z bossů berlínské mafie... Can Aydin, Phong Giang a Cha-lee Yoon (kteří hrají sami sebe) mají čtyřiadvacet hodin na to, aby zachránili svého nejlepšího kamaráda a objevili tajný sejf krále berlínského podsvětí. Pouliční rvačky, přestřelky a bojová umění – tihle fanoušci Stalloneho a Jackieho Chana vás vezmou na vzrušující jízdu napříč pulzující německou metropolí. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Černoch, dva žlutý a Turek se chopí otěží a snaží se v Německu u kebabu zamyslet nad tím, jak to udělat, aby natočili solidní akční béčko. No a nakonec natočí film, který jediný, co má ucházející, je akce. Ironie, co? ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Typický poloamatérsky film, ktorý ponúka len bitky a dej nestojí za reč. Ale bitky sú fakt vydarené a fanúšikovia MA filmov budú určite spokojní. Cítiť, že borci vyrastali na 80s HK filmoch Jackieho, Donnieho a spol. a všetky tie ich parádne kúsky dokázali bezchybne napodobniť. Za čo si zaslúžia potlesk. Bitky obsahujú množstvo akrobatických prvkov, sú poriadne dynamické a pôsobia kontaktne. Kamera a strih ich ukážkovo dopĺňa. Ak by som si mal na niečo zafrflať, tak snáď len reakcie súperov na údery a kopy miestami pôsobia až príliš nacvičene. Po každom údere súper fakt vždy neurobí dokonale prevedené salto na x spôsobov. Ale to je maličkosť. Žiadne herecké hviezdy sa z tejto party nestanú, ale ako kaskadéri sa určite dobre uživia a nebude o nich núdza vo veľkých blockbusteroch, čo potvrdzuje aj ich filmografia na IMDB.  4/10. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama