Reklama

Reklama

RoboCop vs Terminator

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
Francie, 2006, 7 min

Hrají:

Arnold Schwarzenegger (a.z.), Peter Weller (a.z.), Robert John Burke (a.z.)

Obsahy(1)

Antonio Maria da Silva se specializuje na trikové filmové koláže, kdy střihem a montáží dává původním dílům zcela nové rozměry. V jednom ze svých prvních snímků proti sobě postavil dvě kultovní robotické postavy díky sestříhání záběrů z filmů Terminator 2 a Robocop 1, 2 a 3. Fanoušci se tak dočkali vysněného souboje, který zatím mohli znát jen z videoher a komiksů. (J.Connor)

(více)

Recenze (19)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Explozívna fanúšikovská akcia umne prestrihujúca medzi zábermi zo série TERMINATOR a ROBOCOP, je okrem originálnej zvukovej stopy dozvučená aj mixom nadčasových soundtrackov z daných trhákov. Pozor, možno príde aj kúzelník. ### PS - Ak by človek (v tomto prípade Arnold Schwarzenegger) tak rýchlo nezostarol, možno by sa tento námet v súčasnom hollywoodskom mixe superhrdinov na filmovom plátne stal veľkorozpočtovou skutočnosťou. Ale asi je všetko tak ako má byť. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Antonio da Silva a jeho první filmová koláž. Na to že jde o prvotinu to nedopadlo vůbec špatně. Tenhle kousek není sice tak vypilovanej jako jeho další kousky ale i tak určitě stojí za pozornost. Tohle především ocení fandové RoboCopa a Terminátora. U mě samozřejmě vede Terminátor. RoboCopa až tak nemusím. Pro ty které to zaujme mám dobrou zprávu. N a YouTube jsou ještě další dvě pokračování. A bacha. Možná přijde i Predátor. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Filmová koláž z doby, kdy ještě tento typ videí nebylo snadné vytvořit. Potěší i přítomný humor. Snímku dávám 5 hvězdiček, ale proboha, co to tady dělá?! To teď ČSFD udělá profil každému videu na Youtube? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jako recesní video fandy a „specialisty“ na trikové filmové koláže to beru, ale celkově tohle dílo moc velký přínos nemá. Jasně, divák zavzpomíná na dva „plechové hrdiny“, kteří si to tady jakože rozdají proti sobě – alespoň jsem zavzpomínal na pár scén z použitých filmů. Nic víc za tím nehledám, prostě podívaná jen tak pro prdel… ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Úsměvná, ale velmi pěkně udělaná blbinka. Ale což, Predátor si to nakonec na filmovém plátně taky rozdal s Vetřelcem, o mixu komiksových hrdinů ani nemluvě, tak proč by ne :-) ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Zajímavě sestříháno, ale jinak naprostá zbytečnost. A nemyslím si, že by to na ČSFD mělo mít místo. To už můžeme cpát i podomácku dělaná hudební videa. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu, proč toto vzniklo. Jako film by téma mohlo snad být dobré, i když dnes už těžko realizovatelné. Nicméně fandím Terminátorovi. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dané video jsem si pustil s naprosto nulovým očekáváním... tedy vlastně s očekáváním nějakého trapného půlminutového sestřihu dvou záběrů z obou ikonických filmových sérií. Ale překvapilo mě, že někdo dokázal prostříhat scény do rozumných sekvencí. A už vůbec jsem nečekal, že se takhle dá platně pokračovat celých osm minut! Všechna čest autorovi. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Pokud si tenhle kraťas chcete jak se patří užít, nedávejte u něj moc pozor. Jinak si všimnete zbytečností jako že Robocop těsně před setkáním s Terminátorem schová zbraň, jak se jeho ničení stupňuje a pak je zase neporušenej... Plus konec s predátorem - oh, jak neočekávané. Za brutální práci dávám 3* ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Vynikajícím způsobem sestříháno! Je to tedy film do doby vzniku obou filmů kdy jsme takové věci řešili. Který hrdina či antihrdina je lepší, ale konečně se to rozčíslo. ()

Reklama

Reklama