Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občas se to největší nebezpečí skrývá pod vaší vlastní střechou... Snímek podle skutečných událostí vypráví příběh matky chránící svou nevlastní dceru. Mladá dívka byla totiž svědkem vraždy své nejlepší kamarádky. Hlavní hrdinka však záhy pojme děsivé podezření, že by vrahem mohla být právě její nevlastní dcera. (Filmbox)

Recenze (3)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Ked si raz psychopat, tak si psychopat. Najviac ma ale udivuje, s akou lahkostou si dokazu ludia kupiť psa, len tak, zo dna na den. ODPAD! ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Příběh působí vykonstruovaně, nepravděpodobně a postavy se vesměs chovají jak pitomci, takže scénář se možná opravdu opírá o skutečnou událost. Děj není nijak zvlášť poutavý a je snadno předvídatelný. Několikrát jsem byl v pokušení film vypnout, ale vydržel jsem jej sledovat až do konce, aniž jsem si přitom zdřímnul. Herci se celkem snažili, štěně vlčáka přátelsky vrtělo ohonem, policejní detektiv měla černou pleť, akorát lesba nikde žádná, a přitom jsem si na ně v těch filmech už docela zvyknul. No co se dá dělat. Žádný zázrak to nebyl, ale úplný odpad také ne. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama