Reklama

Reklama

Woolijibe saneun namja

(seriál)
  • Jižní Korea 우리집에 사는 남자 (více)

Epizody(16)

Recenze (3)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si naozaj zamilovala. Už jeho atmosféra ma priťahovala, páčili sa mi ako herci hlavných mužských postáv, ktorých mám rada ale hlavne ich postavy, ktoré boli proste úžasné. Tento seriál je hodne podcenený. Má dobrý dej, kvalitné postavy, pekné prostredie, akčnosť, romantiku. Naozaj je to niečo k čomu sa ešte vrátim a takých seriálov nie je veľa. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem začala koukat téměř bez rozmyslu, a to především kvůli Soo Ae, kterou mám ráda. Začátek vypadal docela slibně, jenže kvalita seriálu měla díl od dílu sestupnou tendenci, až se z něj stal zaprášený kousek, který jsem si pouštěla zásadně k nějaké činnosti, protože sám o sobě mě zabavit prostě nedokázal. Později jsem zjistila, že korejští diváci na to měli obdobný pohled, a že i tam padla sledovanost zhruba na třetinu. Nedivím se. Mezi hlavním párečkem je totiž nulová chemie, místy to jde až do mínusu. Nehledě na to, že hlavní hrdina se celou dobu tváří jako kakabus a ani Soo Ae mě nebavila. Křena snad ani nebudu komentovat, u něj se tvůrci neuměli rozhodnout, jestli to bude ledový princ nebo ušišlaný ťuňťa. Ani ostatní herecké výkony za moc nestály, scénář je chabý a hudba, kterou použili u rádoby napínavých scén je skoro až směšná. Celé to na mě působilo lacině. Třeba takovou scénu u soudu, která měla být pravděpodobně jedním z highlightů seriálu bych raději zapomněla. A taky celou tu zápletku s gangstery a pozemkem, to byla pěkná fraška. Stopáž by mohla být možná až poloviční, kdyby vystříhali neustále a pořád dokola opakované flashbacky. Na celém seriálu mě kromě knedlíčků, na které jsem měla na rozdíl od seriálu chuť, bavila nejvíc sokyně (letuška) hlavní hrdinky. Normálně bych ji považovala za otravnou holku, jenže tady byla jediná, kdo měl alespoň nějaký charakter a hrál svoji roli naplno a přesvědčivě. Nebyla to první role, ve které se mi Jo Bo Ah líbila, proto doufám, že ji příště uvidím v něčem kvalitnějším. Tohle byla docela bída, 2* ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Nepamatuju se, že bych na něco koukala přes rok a nebyla schopná to dokoukat. Ale bohužel je všechno jednou poprvé. Tak dobrá hlavní pětice a tak příšerný scénář. Ale co nadělám, končím devátým dílem. Nebaví mě to. Nezajímá mě rozuzlení. Pusto a prázdno, nicota na dohled. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • S nabídkou ztvárnit po boku půvabné Soo-ae hlavní mužskou roli, v námětu přímo čerpajícím z úspěšného eponymního internetového komiksu z roku 2015, se šlo nejprve za velmi populárním jihokorejským hercem Seung-ho Yoo, který toho má nyní ale tak nějak až nad hlavu. Není se čemu divit, že nabídku odmítl. Dalším kandidátem seriálových tvůrců pak byl Si-yoon Yoon. Ten ale také nabídku odmítl, aby se mohl naopak věnovat právě probíhajícímu natáčení fantazijního seriálu Mirror Of The Witch. Hlavní role tak připadla až třetímu jmenovanému, herci Yeong-kwang Kim. (Conspi)

Reklama

Reklama