Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak zlikvidovat fanatického teroristu? Jak odvrátit nebezpečnou mezinárodní krizi? Jak si zachránit vlastní krk, když se školní výlet změní v nervydrásající napínavou akci? V tomto napínavém akčním thrilleru vnikne komando teroristů do elektrárny, kde právě probíhá školní exkurze. Teroristé obsadí elektrárnu, zajmou skupinu studentů a vyhrožují městu, že vypustí smrtící virus do vodovodního systému. Ve chvíli, kdy se skupince zajatých studentů podaří uniknout, nastává chvíle, kdy se ti nejodvážnější stávají nadějí na přežití... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (7)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

S Wynorskiho pohodovym kouskem to ma krome hlavniho protagonisty kterej byl uz v prvni demolici lehce nabuzlej a tady je uplne pramalo spolecnyho sice to Jim produkoval ale asi vedel proc nereziroval i absurdita ma svoje hranice a tohle uz je kapku pres caru ja dam za dve protoze chvilema ta neprofesionalita a stupidnost byla i zabavna ale jenom chvilema takovy komando dementu jaky je totiz tady to se vazne jenom tak nevidi ty bych snad zvladnul i ja a taky bych si tipnul ze na tenhle film se koukal Usama nez spustil 11 zari amici si totiz tak dlouho delali prdel z arabu az sami na prdel dostali a nejvic je ten jejich sef co se menuje Momad a boji se umrit to byl fakt sebevrazednej terorista jak hovado! ()

LINKIN odpad!

všechny recenze uživatele

Hlubokomyslné drama pijednávající o psychické rozpolcenosti teroristických hnutí. Skvěle vykreslené charaktery postav. Brilantní scénář s okouzlujícími výkony. Hudba vynikající a kamera jak by smet. Skvělá výprava, kostýmy, atmosféra a hlavně spusta spousta ironie v předchoích řádcích... Ale teď vážně. Po všech těch filmech s hvězdným hodnocením sem zas po dlouhý době dostal chuť skouknout nějakou tu sračku, kanál Film+ proto byl jasná volba. A "nezklamal". Naivní a blbá slátanina, kde mladík zachrání celou svoji třídu před vražedným komandem s pomocí rukou, své nadcházející přítelkyně na kterou se snaží tímto udělat dojem a pepřovým sprejem. Nikoho nesere, že celej Policejní sbor až po zuby ozbrojenej střílí na dva chlápky ve volnym prostoru, ale ty v klidu poklusem zabíhají za auto vzdálené několik desítek metrů. Nebo asi tak dalších 1842 logických blbostí, které by se dali počítat na desítky v každé scéně. Většinou tyhlé céčkové filmy zachraňuje nějaká roštěnka alá hrdinka. Tady se do mého vkusu autoři opravdu netrefili. A navíc koukat hodinu a půl, jak si nějakej zamindrákovanej veterán vybíjí svůj vztek na všech okolo a u toho oblejzá tu nejhnusnější ženskou, jakou jsem měl za poslední dobu spatřit. Okolo něj běhá tlupa dalších arabskejch kriplíků, který jenom mávaj s kulometem a řvou, že chtějí umřít jako mučedníci, což se jim povede o pár záběrů později v rukou nějakého neozbrojeného teenagera. No, aspoň jsem se zasmál tý stupiditě. ()

Prvok odpad!

všechny recenze uživatele

na tenhle "film" bych mohl koukat pořád :D.děkuju film+ a lidské naivitě .....tohle je komedie století ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování snímku 'Demolice' se nese v ještě horším hávu. Stupidní děj, příšerné dialogy a opět Corey Haim v roli Lennyho Slatera zachraňujícího společně s připitomnělou spolužačkou svět. Teroristé tentokrát obsadili vodní elektrárnu s vyhrůžkou otrávením vody. Jejich požadavky jsou však nějak nejasné. A nám známí školáci tam zrovinka jedou na exkurzi. Nechápu proč tento počin vůbec vznikl. Ona tupost jednotlivých postav, opětovné přehrávání a zoufalost diváka pobavit je teď už snad nepřekonatelná. Ale je fakt, že k zasmání se něco najde, ale spíše se jedná výsměch. Není vidět rukopis Winorskiho a tak je jasné, že na režijní stoličce sedí úplně jiný režisér. A ten Winorskiho jenom kopíroval. Ne, byť je to pouhý videofilm, jedná se zcela o rapidní zbytečnost. ()

PenaPP odpad!

všechny recenze uživatele

No jo... Film+ opět nezklamalo a měl jsem příležitost se skvěle pobavil. Střelba vypadala jako z paintballových zbraní, protože při žádném zásahu člověka nebyl vidět průstřel na oblečení - pouze barva na něm, a to ještě poměrně vzdálená barvě krve. A taky mi přišlo dost zajímavé, že v úzkém průchodu při střelbě z AK-47 netrefíte ani jednoho ze dvou lidí i když stojí jen pár metrů od vás. Pak jsem se taky zasmál téměř ke konci, kdy za teroristkou explodovala plastická trhavina, teroristka začala hořet a i přesto, že běhala po podlaze plné vody, tak jí ani nenapadlo lehnout na zem a oheň uhasit - místo toho si radši řekla, že se bude snažit umlátit jednoho ze studentů a uhoří při tom. Až mě udivuje, že je ještě někdo schopen něco takového natočit. ()

Šípek odpad!

všechny recenze uživatele

Přál bych si vidět, jak ti teroristé postřílejí sebe navzájem i všechny ty spratky ze školního autobusu a poté všechno vyletí do vzduchu. Bohužel jsem neměl sílu si toto potěšení dopřát, bo jsem musel televizi naladěnou na kanále Film+ opět vypnout, takže jsem toto dílo ani nedokoukal. ()

Reklama

Reklama