Reklama

Reklama

Gehenna: Where Death Lives

  • Japonsko ゲヘナ 死の生ける場所
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o masky potvor, tak nemám moc co vytknout. Spíš naopak. Bohužel jejich potenciál zůstal většinou nevyužit, protože samotné nástupy stály za starou bačkoru a lekačky jsou avizované dlouho dopředu. Příliš nepomáhá ani nemastná neslaná atmosféra a to je také škoda, protože tenhle bunkr měl předpoklady strašit. A nezadařilo se s obsazením. Jestli se těšíte na Henriksena, tak si nechte rovnou zajít chuť a to nejlepší, co mohu říct o ostatních hercích je to, že nebyli vyloženě mizerní. Mínusem je i přehnaná stopáž a avizovaný laciný konec. 25% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Gehenna lákala trailermi pravda je však iná. Čo sa masiek týka boli skvelé ale použité v minime a hlavne kurňa, skvelé prostredie prečo sa nepoužili viac na jumpscares ? Asi jeden bol taký lepší inak úplne na nič. Nechápem čo máte proti hercom mne sa páčili , hl ženská hrdinka nádherná. Celkový koniec palec hore krásny zvrat aj keď to bolo jasné už troška skorej. Pozeralo sa nato dobre nemám dôvod nedať 3*. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Len ďalší nevyužitý potenciál. Asi si režisér myslel, že príšery v podzemí budú na vytvorenie dobrého hororu stačiť. Pekná ukážka toho, že to tak byť nemusí. Boli tu typicky naivné charaktery postáv - dvaja hlavní zamilovaní hrdinovia, jeden trápne vtipný hispánec, jeden poseroutek a jeden hysterický magor. No a snažili sa prežiť v tuneloch plných prízrakov. To síce neznie zle, veď keď sa tam už nejaká príšera objavila, tak stála za pozornosť, lenže potom nasledovalo minimálne 20 minút nudy a stupídnych drístov. Atmosféricky to tiež veľmi nefunguje, zľaknúť sa dá možno maximálne raz, no predovšetkým úplne absentuje strašidelná hudba, ktorá tu mohla zachrániť veľa. Škoda, pútavý trailer opäť raz zvíťazil. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Najväčším kameňom úrazu je to tragické, herecké obsadenie, ktorých umenie hrať, pripomína kvalitu "kúpeľňových" spevákov zo "SuperStar". "Katagari" dostal nápad, ktorí iní mnohokrát pred ním brutálne "znásilnili", pričom mal asi dojem, že keď pôjde po dlhej odmlke "posledný", filcky sa ho týkať nebudú. Bohužiaľ, v niektorých prípadoch ani dve "gumy" nestačia, a i keď sa blysol pár solídnymi momentmi, nakoniec je z neho aj tak hororový "impotent". ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Skupina lidí jede kamsi na ostrov dojednat jeho koupi, aby ho otevřela turistům. Na místě, ale narazí na jeskyni o které jim nikdo neřekl a vydají se ji prohlídnout. Pak tam , ale uvíznou a nemůžou se z tama dostat mezitím jich tam něco/někdo pronásleduje a jejich počet klesá. Ze začátku hodně dobré pak to jde do kopru kecy o realičnosti jsou totálně mimo jelikož ženská zde vidí své mrtvé děcko, které umřelo před 6 lety a vůbec jí to nepřijde divné (to je opravdu reálné tleskám o tom, že všichni vidí, že se z tama nemůžou dostat a jeden chlápek si pořád myslí, že jim dělají naschvály domorodci se radši nevyjadřuji radši). Na odpad to není více jak 2 hvězdy, ale taky ne. Jinak Lance Henriksen nejspíše soutěží v tom v kterém horším filmu a kratší dobu bude hrát po Big Legend kde hrál tak 5 minut je zde zhruba 3 minuty. P.s. diagnóza hororový expert zkus se s tím léčit třeba to ještě půjde ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Ke konci závěrečných titulků následuje ještě jedna krátká scéna. (pornogrind)

Reklama

Reklama