Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nechť hry začnou! V tomto čtyřdílném speciálu z Ever After High, školy pro děti slavných pohádkových postav, zažijí Apple (dcera Sněhurky) a Raven (dcera zlé královny) spolu se svými kamarády další úžasné dobrodružství. Na Ever After High se začali líhnout malí dráčci, a tak se vrací nejúžasnější sport vůbec. Dračí hry! Ale všechno není jen zábava. Zlá královna unikla ze svého vězení za zrcadlem a plánuje ovládnout školu! (ČSFD)

(více)

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Maddie (dcera Kloboučníka) udělala narážku na školu ze seriálu Monster High (od r. 2010). Obě školy se totiž nachází ve stejném vesmíru, jen v jiných dimenzích. Proto také mohla C.A. Cupid přestoupit z jedné školy do druhé. (ČSFD)
  • Když Jillian (dcera - Jack a fazole) popadne Humphreyho ruku (syna vajíčka Valdy Cvaldy), její ruka projde jeho paží. (ČSFD)
  • Darling (dcera prince Krasoně) dává Apple (dceři Sněhurky) umělé dýchání, čímž dokáže, že jejím osudem je být jejím „Princem“. Není jisté zda to má být přátelská nebo romantická narážka. Pokud by to bylo romantické, jednalo by se o jeden z prvních pokusů Mattelu o homosexuální vztah. (ČSFD)

Reklama

Reklama