Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor typu - vyvražďovačka. Nejsem fanouškem těchto hororů, někdy mám raději když se lidé ztrácejí a člověk si může představovat co se asi tak obětem děje, než když vám je hodně krvavým způsobem vše ukázáno... No Ale musím uznat, že tento horor má mnoho světlých okamžiků, Rednekové (burani) z Jihu jsou celkem sympaticky představeni - jeví se opravdu buransky! :-) A to Yeeeeehaaaa! :-) Je prostě kouzelné... Jako nejsvětlejší okamžiky filmu bych považoval: hon na koťátko, Roberta Englunda, rovnátka slečny Peaches, ... Nedá se říct že decentní erotické scény by mě nějak potěšili a zpívající staroušci jsou už trochu moc, stejně jako mladík neustále nahánějící ovci... A co se týče konce - asi od půlky filmu mi bylo jasné jak to celé skončí a byl jsem odhodlán film trochu víc zkritizovat, ale naštěstí to tak neskončilo a tudíž jde o opravdu hororvý průměr, který neurazí, nenadchne, nenudí, ale místy i potěší... :-) ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Parta mladých lidí zabloudí do podivného jižanského městečka. Čeká je tu vřelé uvítání, krásné mladé ženy, místní oslava, ale každého postupně také smrt.... Není to až tak špatné jak jsem čekal. Ještě chvilku před koncem jsem dokonce uvažoval, že dám 4 hvězdy. A to především za nápad a důmyslně provedené vraždy. Úplnému závěru jsem však příliš nerozuměl a tak jednu ubírám. Zase taková bomba to mezi horory přece jen není. ()

Reklama

Tjaden 

všechny recenze uživatele

Pro někoho to může být těžko ztravitelný film, pro vyznavače hororů a šibeničního humoru zase lahůdka. Já patřím k těm druhým. Zápletka postavená na pomstě jižanských obyvatel Pleasant Valley vůči všem seveřanským návštěvníkům mi přišla zajímavá, a jelikož jsem ve válce fandil Jihu, nemohlo tomu být jinak i v tomto filmu :-D. Záporákům včele se sympatickým jednookým starostou jsem od srdce fandil, narozdíl od partičky obětí (možná s vyjímkou dámského osazenstva :-D). Film se nejprve tváří jako přiblbá teen komedie, která postupně přehází od soft porna až k brutálnímu hororu. Teda ne že bych se bál. Toto béčko se mi velice líbilo, hlavně díky dostatku humoru a také velkému počtu originálních úmrtí. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla tak jsem tenhle film dokoukala jen proto že v něm hrál Robert Englund...a ještě jsem se divila na co se to dal. Nápad sice možná není až tak špatný ale to je tak akorát na ty dvě hvězdy. Nemůžu si pomoct, ale myslím si že tyhle vyvražďovačky už neletí. Krom toho když se koukám na horor, chci se bát. Mimo nechutné, ale dost podivné až nepravděpodobné a neuskutečnitelné vraždy, jakoby amatérsky zpracované, jsem opravdu usínala. Maximálně by se dala ještě pochválit ta píseň "South will rise..." Dvě hvězdy jen z úcty k tomuto žánru. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ti Yankeeové se nepoučí a nepoučí, a furt a furt budou jezdit na ten Jih a nechávat se tam masakrovat od místních zdegenerovaných vidláků... Slušná porce kanibalské zábavy, ale když já mám prostě radši ty "opravdové", tedy vážné horrory. Ale při několika příležitostech jsem vážně zvažoval i čtvrtou hvězdu, třeba při kuřbě s "rovnátky", nebo při narážení pederasta na rožeň... Další pozapomenutá roztomilost z mé hromady DVDček v papíru. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)

Reklama

Reklama