Reklama

Reklama

Zelený servis

(seriál)
  • USA High Maintenance
Trailer
USA, (2016–2020), 15 h 35 min (Minutáž: 22–34 min)

Hrají:

Ben Sinclair, Greta Lee, Yael Stone, Amy Ryan, Peter Friedman, Kyle Harris, Dan Stevens, Heléne Yorke, Hannibal Buress, Dominic Colón, Lee Tergesen, Lena Dunham (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Komediální seriál Zelený servis sleduje brooklynského dealera marihuany, který zajišťuje potřeby klientům, jejichž neurózy jsou tak různorodé jako město samotné. Ben Sinclair hraje hlavní roli přátelského chlapíka vstupujícího do života nejrůznějším Newyorčanům, jimž dodává trávu. Seriál nabízí pohled do každodenní rutiny jeho zákazníků i na to, jak se ji snaží trochu prozářit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

gonga 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál ze současného New Yorku, který není ani tolik o dealerovi travky jako o jeho možných i zcela nemožných klientech. Po shlédnutí jedné série jsem ztracen a nucen seznat, že můj život je v porovnání s životy postav tohoto seriálu beznadějně nudný a nezajímavý. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem dva díly a vypnul to. Mě to prostě nebavilo. Epizodní seriál kdy středem celého děje je dealer trávy jinak jsou všechny postavy každý díl jiný a to mě vadí. Něco ve stylu Pokoj 204. ()

Lukrat 

všechny recenze uživatele

Zelený servis nám nabízí mnohem více, než by se na první pohled mohlo zdát. Nejde zde jen o dealera (ač Ben Sinclair je naprosto výborný) či kouření trávy. Zde se osudy někdy až podivných postaviček prolínají, více či méně - skrze prostředníka poznáváme mnoho osob, mnoho charakterů s odlišnými vlastnostmi či úchylkami. Seriál nabízí pohledy do světů ne/obyčejných lidí, a ukazuje, jak jsou si všichni lidé v jádru podobní. Jak jsou všichni stejní a je těžké, vybočit z řad. Všechny postavy, které seriál napříč sériemi sleduje, z těchto zajetých kolejích vystupují. Nesplňují jakési "společenské" normy. Skutečnost, že tyto lidi spojuje kouření marihuany, je zanedbatelná. A tak si postupně oblíbíme nudistu, popláčeme si s opuštěným gayem a ztratíme se v mysli mladíka, jenž mu bylo odcizeno kolo. Katja Blichfeld (režie, scénář, tvůrce a žena již zmíněného Bena) odvedla kus práce. Oni oba. Do jaké míry seriál mapuje skutečné životy jejich známých, přátel, rodiny nebo jich samých, nechám na Vás. Tato věc je sérii od série lepší a málokterý seriál v posledních letech má tak skvělé finále, jako čtvrtá řada. Konec. ()

Galerie (167)

Reklama

Reklama