Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladého sebevědomého detektiva Jánoše Martona trochu příliš přtahují ženy a tak po jedné nevydařené milostné eskapádě musí opustit Pešt a jede vyšetřovat vraždu na zámek hraběte Wisniewského v Betliaru. Venkov považuje za krajně nevyhovující prostředí plné bláta a negramotných lidí, což dává patřičně najevo. To se samozřejmě nelíbí místnímu strážmistrovi Vilému Černému, se kterým má na objasnění případu spolupracovat … Služka Eržika byla zavražděna ranami dvou kopí v kabinetu kuriozit velice svérázného a excentrického hraběte Wisniewského, o jehož domácnost se stará očividně do všeho důkladně zasvěcený, důstojně se chovající majordomus Hubert. Při prvních výsleších padne jméno podkoního Jána, který se zavražděnou chodil a údajně se spolu ostře pohádali. Služka Katarína, která mrtvou našla, i osazenstvo zámecké kuchyně je ale jiného názoru: dívku zabil démon, který se skrývá v lesích zvaných Tiesnava, kam žádný z vesničanů nikdy nevkročí. Dívka si chtěla ušetřit na cestu do Ameriky a v jejích věcech objeví Marton i cenné předměty, které ukradla svému pánovi … (TV Prima)

(více)

Diskuze

neta

neta (hodnocení, recenze)

Po přečtení negativních hodnocení jsem váhala, jestli se mám dívat. Zvědavost zvítězila a nelituji. První díl mě hned zaujal. Je to napínavé, jsem zvědavá, co bude dál. Pěkné kostýmy, krásná příroda, herci hrají dobře.

Alex696

Alex696 (hodnocení, recenze)

Veľké haló, ale zasa len trapošina. Zrejme sa už nedočkám normálnych hereckých výkonov od slovenských hercov.  Rád by som vedel, ktor ich to učí recitovať. Je úplne jedno, či hrajú vo filme slovenské akože herecké celebrity alebo ľudia vybratý z ulice. Tí druhí by aspoň vyšli lacnejšie. 

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Spociatku som myslel, ze snad prisli s novou urovnou serialov, ale toto je zrejme trapny pokus napodobnit Shelocka Holmesa... Sterilne alebo divadelne herecke vykony nasich hercov su na zaplakanie. Hlavna postava detektiva nijakym sposobom nieje sympaticka - je arogantny a povysenecky, ale nie tym spavnym sposobom ako bol napr. Dr. House. Stale to este nieje ono, ale skusatje dalej. Btw. myslel som si, ze co epizoda to vyrieseny pripad. Jednotka skoncila nedoriesena, tak som zvedavy. Ak je toto pokus ako udrzat divaka do dalsej casti, tak mozno vysiel, len aby dvojka nebola moja posledna.

Reklama

Reklama