Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Marton je navýsost nespokojený s vyšetřováním a potažmo i s prací svého kolegy strážmistra. Zatímco jeden podezřelý je očištěn, vychází najevo, že krásná Júlia detektivovi lhala. Jaký byl vlastně její vztah k zavražděné služce? Četníci Nahálka s Ondríkem hledají vesnického blbečka Gaba. Zjistí, že ho doma drží otec ve stodole přivázaného. Vždy při úplňku prý docela zešílí, napadá všechno kolem a kouše. Přesto ho četníci zavedou na stanici k výslechu … Marton se zatím snaží dostat z kluka Palka, který s kamarády pozoroval služky a ráno viděl Gaba, jak si myje zakrvácené ruce, další podrobnosti, ale kluk se ho bojí a stále opakuje jedno a totéž. Nakonec se ukáže, že služky kluci sice pozorovali, ale žádnou krev na Gabovi neviděli, Palkovi to poradil jeho otec, protože strážmistr neprozřetelně slíbil odměnu 100 dolarů za každou informaci o případném pachateli. Marton zuří: takhle se dát nachytat! Dcera učitele Margareta si u Júlie schovává knihu s dopisy od milého, se kterým chce utéct do Ameriky. Jeho totožnost ale neprozradí … Rozzuřený Marton si vyžádá vstup do pokoje, kde viděl hraběte se svázanou služkou. Když tam ale v jeho a Hubertově doprovodu vstoupí, konstatuje, že je tam jen starý nábytek, který čeká na opravu. To ho rozzuří ještě víc, hrabě i podvodník Hubert si s ním zahrávají. Navíc se mu zdá, že občas spatří postavu v kimonu, jaké nosí právě Hubert, ten se ale současně objeví na zcela jiném místě … Mezitím vesničané surově zmlátí nešťastného Gaba, kterého Marton přikázal pustit, což naopak rozzlobí strážmistra, který ví, že ve vězení by byl nejbezpečnější … (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý a třetí díl jsem propásl, ale nijak mne to netrápí a dohánět to nehodlám. Tento díl je zase takový příliš nemastný neslaný, přesto o chlup lepší než jednička. Ty dva četnický komedianti předvádějí humor, který je (nebo býval) pro slovenskou komediální tvorbu typický, ale v Česku se moc nechytá. Navíc aby měl člověk uši na štopkách, aby tomu drmolení četníků v nějakém slovenském dialektu dostatečně rozuměl. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O poznanie slabšia časť. Dosť nezaujímavá a zbytočne "vtipná". Príbeh moc nezaujal a začínalo to byť viac televízne. Čo som oceňoval pri prvých častiach, že tu to tak nebolo. Jedine posledných 15 minút stojí za to si to pozrieť. ()

Reklama

Reklama