Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strážmistr najde zraněného Martona ležícího v lese a dopraví ho k sobě domů. Ve vsi se objeví polonahá dívka cválající na koni. Černý se vypraví do tajné chodby a přinese několik zajímavých informací a indicií... Četník Nahálka si jde ulevit k říčce a náhle uvidí v dálce nahou dívku na koni, která procválá kolem. Je tak omámený její krásou, že se do ní okamžitě zamiluje … Detektiv Marton se probouzí v posteli v domě strážmistra s ukrutným bolením hlavy. Černý mu sděluje, že ho našel v lese právě když se začal pomalu probouzet z bezvědomí … Na to, kdo ho uhodil do hlavy, se nepamatuje … Hubert hovoří s Júlií a varuje ji před styky s Martonem. Dodává, že by měl co nejdříve zmizet ze zámku, jinak se mu přihodí něco moc zlého … Když se Martonovi uleví, vypráví Černému o tajné chodbě, kterou objevil a o postavě v kimonu, jaké nosí Hubert. Jestli ho ale omráčil skutečně Hubert nedokáže říct … Nahálka nadále blouzní o krásné nahé dívce, kterou hostinský považuje za divoženku. Na jejím těle zpozoroval tři znamínka, která ji nakonec prozradí: je to kovářova žena, která je jako divá po mužských a dokonce i Ondrík s ní kdysi měl pletky. Na nahou jezdkyni si stěžují vesnické ženské, ale četníci nic neřeší. Raději si zajdou do hospody a teprve notně připití se jmou hledat kovářova koně, jak je o to požádal … (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Crocuta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdlouhavost vyprávění zde dosahuje prozatímního vrcholu - šaškování dvou přiblblých strážníků zabírá stále více místa na úkor smysluplného děje a více než co jiného připomíná trapnou a značně nepovedenou nápodobu komediálních momentů z "Četnických humoresek". Příběh se téměř nikam neposouvá a já se začínám čím dál víc nudit... ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomu Ondríkovi niekto niečo rozumie? Veď toho chlapa treba znižovať na rýchlosť 0,25x, aby človek zachytil ten prúd slov. Ja sa divím, že mu vôbec rozumejú Česi, asi tiež používajú nejaký spomaľovák. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nahou jezdkyni jako takovou komentovat nebudu, protože když už se má nějaká nahá frajerka prohánět na koni, měli tvůrci sáhnout po někom hezčím. Jinak jde ale o velmi vydařený díl, vrátilo se opět ve větší míře špičkování Koleníka s Majerem, do kterého byly tentokrát zataženy i děti ("Tato, to je ten debil z mesta?"), určité mysteriózno a napětí. Takže za 4* a s přáním, ať to bratia Slováci neposerou, jako se to povedlo nám u Labyrintu II. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z tých lepších dielov. Zápletka sa pomaly začína zauzľovať a to je len dobre. Duo Koleník/Majer sú výborný. Avšak tý dvaja žandári mi začínajú pekne liezť na nervy. Nemám rád takýto nasilu robený humor. A tu sa zrovna nehodí, aj keď zasa musím priznať, že si na nich začínam zvykať. ()

Reklama

Reklama