Reklama

Reklama

Hitler

(seriál)
  • Česko Adolf Hitler (více)
Velká Británie, 2016, 4 h 40 min (Minutáž: 46–47 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

V tomto seriálu světoznámí odborníci zkoumají člověka skrytého za maskou lidské zrůdy a zkoušejí proniknout co nejhlouběji do někdejšího Hitlerova mozku. Nově pojatý výzkum si všímá řeči Hitlerova těla a jeho gest vyjadřujících vědomí mocenské pozice, abychom lépe pochopili jeho osobnost, stejně jako celý proces, jak se stane z osamělého nezaměstnaného diktátor, jehož miliony milují a miliony se ho strachují. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (13)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Další z řad dokumentárních cyklů od Adolfu Hitlerovi. Tentokrát lepší průměr. | 1.díl (65%), 2.díl (65%), 3.díl (65%), 4.díl (65%), 5.díl (65%), 6.díl (65%) > Průměr: 65% (4*) | ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anglická verzia Hitlerovho životopisu, ktorá neprináša veľa nového, ale pekne usporiada informácie v chronologickom slede. Nevyhne sa teatrálnosti, a to hlavne z jednej "odborníčky" na reč tela, tá slepica sa normálne vyžíva v tom, kedy vodca ako gestikuloval. Žiaľ nevyhnú sa tomu aj niektorí historici, ktorí akoby sa predbiehali v tom, kto čo najviac očierni Hitlera, ktorý ale už černejší ani nemôže byť. Ale ak by niekto nevidel iné verzie, dozvie sa toho dosť, dokument má svoju hodnotu. Komplet dostupné v češtine na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ZwarY6mBygs&list=PLLv1hshBvvGZXjG7rMd4eX79ZikOaRGFs ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Zaujatý dokument. Na druhou stranu strukturovaný tak, aby se diváci vždy dozvěděli jen část té pravdy, která se zrovna hodí autorům. Všechno bylo čisté zlo, všechno bylo špatně. Směs polopravd a mystifikací. Nic nového se zde nedozvíte, naopak, dokument vůbec nejde do detailů. Navíc není tolik o Hitlerovi jako o druhé světové a Německu.. PS: Snad všichni komentátoři očividně židovského původu (viz jména), což je poměrně absurdní. ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Tohle se ani nemohlo povést, když z něj dělají zlé dvojče Pepka Vyskoče a mluvící hlavy se tváří, že mu můžou číst myšlenky. Mohli rovnou věštit z lógru, aspoň by to nebyla taková nuda. Dno historického dokumentu a ambiciózní dílo, které jen plně potvrzuje sestupnou tendenci britské dokumentární tvorby. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Dozvěděla jsem se sice spoustu nových informací, ale autoři udělali akorát z Hitlera trosku závislou na drogách, psychopata trpícího všemi možnými sexuálními úchylkami (je jedno, že nebyly důkazy) a zbabělce schovávajícího se před veřejností. Je čistou záhadou, jak se takový lůzr mohl stát miláčkem národa a zfanatizovat nejenom Němce. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem dobře pojatý pohled na Hitlera, pár nových informací a poznatků zazní. Lze doporučit, pokud si zvyknete na to, že odpovídající historici jsou proti Hitlerovi zaujatí. Netvrdím, že jej mají obdivovat, ale trošku objektivnosti by prospělo. ()

pájap 

všechny recenze uživatele

Dobrý dokument...ale mám pocit že z Hitlera dělá něco jiného než byl často i bez důkazů.... třeba sexuální úchylky apod.a štve mě ta vykulená historička.....ale pořád je to dobré. Donebone pro tebe pouze pozdrav Sig heil... Ty nácku.. 😡😡😡😡 ()

shakened 

všechny recenze uživatele

Chronologicky přesné. Některé informace nové. Co se týče zaujatosti autorů,tím bych si tak jistý nebyl, protože informace o tom, že byl feťák jse obecně známá z dalších dostupných dokumentů. ()

Reklama

Reklama