Reklama

Reklama

UFO - Es ist hier

  • angličtina UFO: It Is Here
Trailer 1

Obsahy(1)

Päť študentov fimovej školy nakrúca dokument o miestnej zoo, keď náhle zvieratá zošalejú. Dôvodom je lietajúci objekt na oblohe. Študenti sa vyberú na miesto dopadu, presvedčení o tom, že sa stali svedkami pristátia meteoritu. Keďže je na natáčanie príliš veľká tma, strávia noc v aute a pokračujú na druhý deň. Avšak ráno jeden z členov štábu zmizne. Čoskoro si uvedomia, že ich niečo loví. Niečo, čo nie je z tohto sveta. (BoredKid)

(více)

Recenze (12)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pätica študentov natáča dokument v miestnej ZOO. Uprostred natáčania zachytia na kameru zvláštny objekt padajúci z neba. S vidinou senzačného objavu a zárobku vyrazia na miesto dopadu, lenže tam ich čakajú najhoršie chvíle ich života. - Asi nemá zmysel písať sem, že to bolo celé amatérske a extrémne chaoticky natočené. Dajú sa pochváliť aspoň masky, ktoré nie sú nič extra, ale stále lepšie ako počítačové efekty. Tiež tá pekná farma na konci a možno to bude znieť trochu zvláštne, ale oceňujem aj to, že to natočili po nemecky, pretože keď sa snažia herci z anglicky nehovoriacich krajín rozprávať anglicky, vždy sa na tom smejem. Takto som si aspoň trochu oprášil nemčinu a nemusel som zase stále dookola počúvať oh shit, oh fuck alebo you fucking cunt. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že do toho filmu jsem šel s velkými obavami. UFO v názvu naznačovalo, že tohle rozhodně nebude mým šálkem čaje a Found footage rovněž nepatří mezi moje oblíbené subžánry. Naštěstí se ukázalo, že se Němci nerozhodli natočit jen další x-tou variaci na Blair Witch, což jim samozřejmě přičítám k dobru, to však v žádném případě neznamená, že by šlo o bůhvíjak dobrou podívanou. Už od počátku bylo jasné, že amatéřina z toho smrdí na sto honů. Naštěstí se tu dalo narazit i na několik zajímavých a atmosférou okořeněných scén (momentů), které tomu lehce navýšili celkový kredit.   Hrály tu dvě celkem sympatická děvčata, leč charakteristika jednotlivých postav moc okouzlující nebyla. To by mi však ani tolik nevadilo, jen kdyby nám tu zase nebyla nabídnuta třepotající se kamera a chaotický střih, který mi doslova „trhal oči“. Daniele Grieco si byl vědomý, že jeho výtvor velkou díru do světa neudělá, ale alespoň dokážu ocenit snahu, že je divák dost dlouho držet v „nevědomosti“ proti čemu, že naše postavy vlastně stojí a nechal pracovat jejich představivost. Tu nám naservíroval mrtvá těla ptáků, tu zas byla jen krev na zemi, ve tmě slyšíme divné zvuky…jenže ke konci se vlastně dočkáme jakési napodobeniny „Vetřelce a Mlhy“, divných céčkových speciálních efektů a hnusného chrčícího zvuku, který moc nepotěšil mé sluchové ústrojí. Několikrát jsem musel ztlumit zvuk, nebo by mě asi jeblo…30% ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto nekoukatelné cvičení partičky amatérských vidláků s ruční kamerou. Je mi záhadou, jak se podobně zhovadilé kousky můžou vůbec dostat do nějaké distribuce. A fakt, že všichni hlavní hrdinové jsou bílí Němci křesťanského původu, považuju za drzou a odpornou diskriminaci ostatních náboženství a latentní rasismus. Tvůrci filmu jsou nejspíš příznivci populistů, nacionalistů a neonazistů. Myslím, že všechny současné západoevropské filmy by už konečně měly automaticky začít zohledňovat přítomnost početných tureckých, arabských, kosovských, afghánských, pákistánských, nebo somálských (a ostatních negerských) menšin a pomoci jim se zviditelňováním a s integrací do společnosti. Já to tak ale nenechám a od teď tedy pokaždé, když uvidím nějaký evropský film bez jediné barevné tlamy v jedné z hlavních rolí, budu promptně posílat stížnost k Evropskému soudu pro lidská práva ve Strassburgu. Pravda a láska musí přece zvítězit nad lží a nenávistí, kurvadrát! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „UFO: It Is Here“ hraje na found footage klasiku. Roztřesená klasika nesmí chybět, k tomu obraz, který není moc kvalitní, aby bylo jasné, že to je kamera ruční, do toho skupina lidí, která je vám opravdu ukradená, a nakonec dějová linka, která mě hodně zklamala. Tohle je tak klasické schéma nějaké vetřelce, respektive parazita, že prostě není moc o co stát. Nic zajímavého se zde neděje. ()

BoredKid 

všechny recenze uživatele

Ja mám rád tieto found footageovky :) Toto bola príjemná ufovina až na ten chaotický strih.. Niektoré scény Grieco nastihal jak keby bol na heroíne. Ináč fajn. Fanúšika FF určite poteší. ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal nadějně, ale nakonec se z toho vyvrbila těžká německá amatéřina. Samotná němčina, která by mohla někoho otravovat, mi nevadila ani tak, jako hrozivá kamera a pokulhávající scénář. Ano, hraje si to na Blair Witch a chvíle mi to tak i vypadá, dokonce jsou tam zkopírované i některé scény, ale svým napětím a atmosférou je to tak o tři třídy níže. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No prekvapujuco celkom slusny scifi horor,Nemecko ma opat prekvapilo milo svojou filmovou tvorbou,zopar studentov a mimozemske neviem co v boji o holy zivot,napatie tomu urcite nechybalo,nebyt obcas tej trasucej sa kamery bol by to paradny film...:-) ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Parta studentů filmové školy natáčí dokument v zoo. Během natáčení začnou z ničeho nic zvířata šílet a to protože na obloze létá nějaký objekt. Když objekt dopadne na zem studenti se rozhodnou jít na místo kde dopadl. - Ze začátku trochu taková Blair Wich.. Štve mě že na kameře nebylo vidět pořádně monstrum. Chování postav bylo občas nelogické.. Horší 3 ()

jarmil8 odpad!

všechny recenze uživatele

Skupina studentů běhá po lese a ječí, v čele chytrák, který každou událost ve správnou chvíli přesně identifikuje. Není to ani děsivé, ani napínavé a ani na konci nic neuvidíte. Nechápu podobné snahy "tvůrců" točit podobné filmy, když na to nemají peníze ani talent. ()

d-nao odpad!

všechny recenze uživatele

Totálne ma to nevtiahlo do deja. Ten bol skôr otravný, až trápny. Ten pohľad na skupinku hormónmi nabitých sráčov a tie ich "logické" rozhodnutia. Nikdy viac, ani som to nedopozeral. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Skupina studentů (3 kluci 2 holky) natáčí v zoo jakýsi dokument. Během natáčení, ale vidí spadnout Ufo tak je to zaujme a jde natáčet. Mezitím postupně mizí a něco je honí. Na německý horor docela slušné je škoda jen, že se v plné kráse neukázal E.T, a, že většina filmu nejde absolutně nic vidět. 60 procent ()

Reklama

Reklama