Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Jednoho večera jsem zatoužil zhlédnout nějaký španělský film. Neměl jsem moc času. Musel jsem se vejít do intervalu dvou hodin. Dlouho jsem nenašel nic, co by mě zaujalo. Nakonec jsem to vzdal. Náhodně jsem najel myší na "Siete años". Na popis jsem se nekoukal, všiml jsem si jen krátké stopáže. Při pohledu jsem si uvědomil, že to bude určitě kravina. Za takovou krátkou dobu nedokážou přeci odvyprávět žádný pořádný příběh. Takže jsem k tomuto filmu nejprve nahlížel v pesimistickém světle. Bylo to zbytečné. Nic filmu nechybělo. Nebylo nic co bych jako divák měl vědět navíc. Užil jsem si ho. Každou minutu. A to se odehrával jen asi ve třech místnostech. Bylo tam napětí i zvraty, které mi nevadili. Akorát ze začátku jsem trošku tápal - trvalo mi chvíli než jsem se zorientoval. Doporučuji tento film každému ke zhlédnutí s palcem vzhůru! ()

xKatiex 

všechny recenze uživatele

Neviem,kedy som naposledy videla tak dobrý psychologicko-konverzačno-klaustrofobický film, po ktorom som sedela ešte asi 5 minút s pocitom, že mi práve niekto uštedril ranu do žalúdka.A s tým istým pocitom som sa zobudila nasledujúce ráno. ()

silvusaak 

všechny recenze uživatele

Damy a panove, takhle se delaji filmy co maji smysl, napeti, zapletku, charaktery, vyborny herecky vykony, hudbu a zavre se to do jedne fesne mistnosti. 5* bezkompromisne ()

Reklama

Reklama